Медичних працівників Острожчини привітали із професійним святом

17 Червня 2017, 14:51
3027 Джерело: facebook.com

Напередодні Дня медичного працівника, 15 червня, у районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди професійного свята.

З нагоди професійного свята виконувач обов’язків голови райдержадміністрації Іван Сопіга вручив працівникам закладів охорони здоров’я району Почесні грамоти Острозької райдержадміністрації за високий професіоналізм та відданість роботі, про це повідомляє прес-служба Острозької РДА.


 

З найщирішими привітаннями виступили також депутат Рівненської обласної ради Віталій Ундір, голова Острозької раойнної ради Валентина Стрілецька, перший заступник міського голови Острога Ольга Логвін, головний лікар Острозької центральної районної лікарні Василь Веляник, головний лікар КЗ «Острозький районний центр первинної медичної допомоги» Олександр Стратюк, головний лікар Острозької обласної психіатричної лікарні Павло Маєвський.

У своїх виступах вони відмітили, що найбільший скарб людини – її життя та здоров’я. Оберігаючи його, медичні працівники проявляють найкращі людські та професійні якості, демонструють приклади професіоналізму, витримки, самовідданості. Власною добротою, знаннями та досвідом повертають людей до повноцінного життя. Висловили глибоку вдячність за вірність благородному покликанню і обов’язку, милосердя, гуманізм, сердечну теплоту і чуйність. Побажали працівникам галузі доброго здоров’я, щастя, достатку, успіхів у нелегкій справі – збереження і зміцнення здоров’я людей та вручили кращим представникам медичної галузі Почесні грамоти і Подяки.

До вітань з нагоди Дня медичного працівника приєдналися працівники культури, які подарували усім присутнім приємні миті насолоди від чарівного звучання українських пісень.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024