ФК «Грем’яче» отримав золоті чемпіонські нагороди

23 Грудня 2020, 18:00
3746

Дебютант рівненського футболу ФК «Грем’яче» з Острожчини отримав золоті нагороди за перемогу в Чемпіонаті Рівненської області серед команд ІІ ліги сезону 2020 року.

ФК «Грем’яче», уперше заявившись на обласні змагання, за три тури до завершення турніру став чемпіоном. У неділю, 20 грудня, команда отримала золоті нагороди та кубок.

Як повідомляє Район.Спорт, урочисту церемонію нагородження провели голова Рівненської обласної асоціації футболу (РОАФ) Олексій Хахльов і член виконкому РОАФ, депутат Рівненської облради Віталій Ундір.

«Для мене особисто це велика приємність і честь, що команда Острозького району, об’єднавши зусилля, здобула дуже серйозну перемогу – над собою, над суперниками, над тим, що багато хто не вірив у дебютанта. Але ви показали, що є не тільки потужність, а й перспектива розвинути цю потужність уже в першій лізі», – наголосив Олексій Хахльов.

Чемпіонський склад ФК «Грем’яче» такий: Вадим Гаврилюк, брати Дмитро і Назар Гаврилюки, Олег Груша, Олександр Гугайло, Валерій Желюк, Степан Кащин, Олександр Ковальчук, Віталій Кравчук (капітан), Назарій Лишень, Олександр Марченко, Вадим Медведь, Микола Науменко, Сергій Непомнящий, Руслан Рижик, Ігор Сиргі, Микола Тишкун, Вадим Тишкун, Антон Федорчук, Юрій Шуль, Петро Ярмолюк.

Це не єдина нагорода ФК «Грем’яче» в сезоні 2020 року. Команда здобула Кубок Острозького району-2020, у напруженій боротьбі стала чемпіоном Острожчини, а Кубку Рівненщини дійшла до півфіналу, вибувши в сутичці з першоліговим чемпіоном «ОДЕК» (Оржів).

Нагадаємо: нападник ФК «Грем’яче» Сергій Непомнящий став найкращим бомбардиром другої ліги Рівненської області. Форвард 10 разів у 9 іграх зумів засмутити воротарів суперників.

Під час нагородження ФК «Грем’яче» президентові клубу Миколі Науменкові вручили почесну грамоту УАФ.

 

Коментарі
24 Грудня 2020, 16:37
Приємно читати і вболівати за рідну Острожчину!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024