Дільничні офіцери Острозького відділу поліції звітували про підсумки 2020 року

23 Грудня 2020, 16:11
4702

Дільничні офіцери поліції Острозького відділу звітували про підсумки діяльності за 12 місяців 2020 року перед громадами і населенням на територіях обслуговування

Вже стало звичним звітування дільничних офіцерів поліції перед населенням. Мета таких заходів - вивчення та вирішення проблем, що назріли, разом з активом того чи іншого населеного пункту. Днями, перед представниками Острозької ОТГ звітував дільничний офіцер поліції сектору превенції Острозького відділу Тарас Какайло. Також обговорили проблемні питання, пов’язані з підтриманням правопорядку на території обслуговування, пропозиції щодо покращення безпеки громади.

Про це повідомляють на Facebook сторінці Острозького відділу поліції.

Острог

Старший дільничний офіцер поліції Острозького відділу майор поліції Микола Антонюк розповів про результати діяльності за основними напрямами:

- профілактика правопорушень, протидія злочинності

- охорона публічного порядку

- підвищення рівня довіри населення до поліції

Окрему увагу приділили протидії «самогоноварінню» та підсумкам розкриття крадіжок з будинків, гаражів.


 

Село Українка

Зі звітом перед жителями села виступив дільничний офіцер поліції старший лейтенант поліції Олександр Галас. Під час зустрічі обговорили стан правопорядку на території обслуговування, підсумки реалізації комплексу профілактичних заходів щодо попередження майнових та насильницьких кримінальних правопорушень.

Окрім звітування, від дільничного офіцера прозвучали і рекомендації – «Як не стати жертвами правопорушень і злочинів та як діяти у разі виявлення підозрілих предметів, людей і транспортних засобів».


 

Село Новомалин

Про проведену роботу, у звітному періоді, на території обслуговування прозвітував і дільничний офіцер поліції капітан поліції Олег Прокопець. На зустрічі з громадою села, мова йшла про роботу дільничного в цілому - скільки кримінальних правопорушень зареєстровано на його дільниці і скільки розкрито, скільки зафіксовано адміністративних правопорушень, які саме правопорушення найбільш скоюються, розповів про найактуальніші проблеми у своїй роботі.

Дізнавайтеся актуальні новини нашого міста та району першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024