«Академічний дім» НаУОА – найкращий студентський гуртожиток Рівненської області

17 Грудня 2020, 14:32
4166

Гуртожиток «Академічний дім» Національного університету «Острозька академія» здобув перемогу в ІІ етапі обласного огляду-конкурсу на кращий студентський гуртожиток.

Конкурс проводиться щорічно відповідно до розпорядження голови Рівненської облдержадміністрації від 5 серпня 2011 року № 389 «Про обласний огляд-конкурс на кращий студентський гуртожиток». Про це повідомляють на сайті Острозької академії

Під час конкурсу комісія управління освіти і науки РОДА оцінює загальні умови проживання студентів, стан збереження майна, забезпечення пожежної безпеки та санітарно-гігієнічних умов, а також організацію самопідготовки і дозвілля, формування здорового способу життя студентської молоді.

За результатами експертних оцінок робочої групи, гуртожиток «Академічний дім» Острозької академії посів перше місце у категорії «Гуртожиток університету, у якому створено найкращі житлово-побутові умови для проживання студентів».

За словами помічниці ректора з адміністративно-господарської діяльності та розвитку НаУОА Наталії Мельничук, цьогоріч на ремонтні роботи в гуртожитку було виділено понад шість мільйонів гривень. Завдяки чому було проведено капітальний і поточний ремонт, зокрема: покрівлі, фасаду та вікон. Гуртожиток забезпечений усіма необхідними зручностями в кожній окремій кімнаті. Приміщення облаштовані та доглянуті відповідно до санітарно-гігієнічних вимог. 

1

1

1

1

1

 

Дізнавайтеся актуальні новини нашого міста та району першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024