Рекреація – 2017: гучно, весело та спортивно

10 Червня 2017, 13:01
3960

У четвер, 8 червня, в Острозі відбулося щорічне свято спорту та здоров’я – Рекреація – 2017. Захід пройшов на території спортивного комплексу Острозької академії.

Ведучі рекреації зазначили: «Рекреація — саме те свято, яке об’єднує нас зі спудейським духом далекого XVI століття, адже саме в Острозькій слов’яно-греко-латинській академії того часу, після закінчення навчального року, спудеї влаштовували різного роду веселощі та конкурси, аби розважити викладачів і трішки відволікти їх від важкої праці».


 

Це яскраве шоу, яке передбачає конкурси та естафети, випробовуючи на міцність студентів та викладачів Острозької академії. Команди усіх факультетів змагаються між собою, виборюючи перемогу. Рекреація об’єднує студентів, адже всі працюють у злагодженій команді: учасники змагань та їхні вболівальники, які додають наснаги.


Економічний факультет переміг в загальному заліку спартакіади.

Перемогу у Рекреації – 2017 вже здобув факультет політко-іфнормаційного менеджменту. Друге та третє місце вибороли Інситут права ім. І. Малиновського та гуманітарний факультет відповідно. Команди нагороджував ректор Острозької академії Ігор Пасічник. Нагороди найкращим спортсменам року вручала проректор з навчально-виховної роботи Руслана Каламаж.

«Відверто кажучи, перемога нам давалася вже з початку осені. Ми зібрали сильну команду, завдяки якій вдалося сьогодні перемогти. Я дуже щаслива. З одного боку від того, що все нарешті закінчилось. А з іншого, що це все було», – поділиласяся після перемоги капітан збірної економічного факультету Катя Константинова.



 

Глядачів розважали студія сучасного танцю «SNF». Лунали музичні привітання від студенток Юлії Ющак та Вікторії Годунко.

«Рекреація – це дуже важливий захід, тому що ми підтримуємо здоровий дух студентів Острозької академії, а також викладачів. Це дуже приємне свято. Воно підсумовує та завершує наш навчальний рік, а також надихає на нові звершення. Усе пройшло дуже добре. Викладачі не відмовлялись брати участь у змаганні. Сподіваюсь, що всі задоволені »,– прокоментував захід Голова Братсва спудеї Острозької академії Сергій Дорош.

Після спартакіади збірні факультетів з футболу зіграли товариський матч.




 

Автор: Вікторія БРОДОСЮК

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024