В Острозі відбудеться Всеукраїнський онлайн-фестиваль Різдвяних піснеспівів

07 Грудня 2020, 15:00
3489

Всеукраїнський фестиваль Різдвяних піснеспівів відбувається щороку в студентсько-викладацькому храмі преп. Федора Острозького Національного університету «Острозька академія».

У зв’язку з пандемією цьогоріч Фестиваль відбудеться онлайн. Засновником та організатором Фестивалю є настоятель та актив студентсько-викладацького храму преп. Федора Острозького Національного університету «Острозька академія».

«Фестиваль Різдвяних піснеспівів проводимо з метою збереження і розвитку різдвяних традицій нашого краю та України, підвищення духовно-культурного рівня населення, посилення ролі народної творчості, літератури, мистецтва у формуванні світогляду та естетичних смаків молодого покоління та суспільства загалом; обміну досвідом роботи із залученням молодого і старшого поколінь до збереження народних традицій та обрядів, налагодження зв’язків у культурній та освітніх сферах з іншими областями України,» - зазначили на Facebook сторінці фестивалю.

Для участі у Фестивалі запрошують світські й духовні: дитячі, шкільні, студентські; аматорські, професійні творчі колективи, хори та ансамблі з усієї України (вікових обмежень немає).

Організаторами фестивалю є: 

1. Василь Жуковський, доктор педагогічних наук; професор; керівник науково-дослідницької лабораторії християнської етики, психології та педагогіки; настоятель ставропігійного студентсько-викладацького храму преп. Федора Острозького Національного університету «Острозька академія».

2. Юлія Гефтер, регент хору ставропігійного студентсько-викладацького храму преп. Федора Острозького Національного університету «Острозька академія».

3. Світлана Власова, співробітниця науково-дослідницької лабораторії християнської етики, психології та педагогіки Національного університету «Острозька академія».

Про умови участі читайте на Facebook сторінці фестивалю.

Дізнавайтеся про актуальні новини нашого міста та району першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024