Букви спотикання: острожани в мережі активно обговорюють крихкість подарованого напису

10 Червня 2017, 10:32
4655

Однією з найобговорюваніших тем останніх днів став подарунок Острогу від Олександра Корнійчука. Однак упродовж тижня напис уже двічі зазнавав руйнувань: уперше це сталося в ніч із 4 на 5 червня, удруге – у четвер, 8 червня, відразу після усунення попередніх пошкоджень.

Варто зауважити, що ця ситуація показала неабияку дружність острожан, які прагнуть, щоб місто було кращим.

Зокрема Ірина Романенко поділилася у Фейсбук:

Шкода що так відбувається, та тільки що прийшлося екскурсію попросити і розказати щоб не ламали, хоч вони з криками бігли і говорили що будуть сідати на букви!!!! І ось тепер наглядаю чи не поламали))) 

Інша острожанка, Ольга Оношко, також висловилав свою думку з цього приводу:

Знаєте, це вже набуває якогось нездорового відтінку. Якщо конструкція крихка, то може краще одразу подумати як замінити її більш довговічним аналогом? Бо пів Острога згризеться за ті букви. Я біля них близько, якщо чесно, досі не була, і напевно і не підійду навіть, бо в мене троє досить енергійних дітей і тільки двоє очей, а тут таке враження, що вистачить просто необережного поштовху, щоб приєднатись до рядів бидла і вандалів. Ну його.

Чимало дискусій навколо напису також точиться на сайті Район.Острог.


Як бачимо, більшість користувачів вказують на надзвичайну крихкість конструкції. Однак містяни не просто нарікають, але й пропонують варіанти вдосконалення напису: укріпити літери піною, ДВП, зібрати гроші на металевий каркас конструкції.


Дехто з користувачів також жартує щодо "фанатів" селфі-зони, однак усі без винятку хочуть, аби напис був у належному вигляді

Сподіваємося, усі охочі сфотографуватися біля напису, будуть обачні, аби випадково не пошкодити нетривку конструкції, а ініціатори її встановлення прислухаються до пропозицій острожан щодо її вдосконалення.

 

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024