В Острозі говорили про Lviv Media Forum

09 Червня 2017, 14:19
2462

У середу, 7 червня, студенти Острозької академії, Ольга Кириленко та Владислав Бойченко, поділилися своїм досвідом участі в головні медіаподії України.

Зустріч відбулася в новому для університету форматі «J.lab talks». Це означає, що всі присутні можуть поспілкуватися у невимушеній та неформальній атмосфері, де дискусії лише вітаються.

Уже вдруге студенти беруть участь у  форумі, тому цього року вони вирішили розповісти про свої враження та поділитися досвідом. Учасниця медіафоруму Ольга Кириленко стверджує: «Львівський медіафорум – це круто та дорого. Чому круто? Бо ти маєш можливість побувати у медіаспільності, поспілкуватися з журналістами, якими ти захоплюєшся, та послухати цікаві лекції. А дорого, тому що участь у ньому обійшлася понад 2000 грн».


 

«Загалом захід мені дуже сподобався. На мою думку, нам потрібно частіше влаштовувати такі зустрічі. Цей досвід справді цікавий, а після розповіді учасників я теж захотіла відвідати наступного року Львівський медіафорум», - розповіла слухачка Юлія Кучерук.

Lviv Media Forumще щорічний проект, який відбувся в Україні вже вп’яте. Щоразу він збирає сотні журналістів, редакторів, видавців та медіаекспертів з України та з-за кордону. Цього року Львівський медіафорум тривав протягом 26-28 травня.

Автор: Вікторія Бродосюк

ФОТО: Вікторія Назарук

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024