Острожани можуть придбати «пакунок малюка» в Нетішині

02 Грудня 2020, 17:27
4393

Постановою Кабінету Міністрів від 29.07.2020 № 744 «Деякі питання реалізації пілотного проєкту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» затверджено порядок та умови реалізації пілотного проєкту «Монетизація одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» у 2020-2021 роках». Про це повідомляє Острозька міська рада.

Відповідно до вищезазначеного Порядку, виплата грошової компенсації проводиться у грошовій безготівковій формі шляхом перерахування коштів на спеціальний рахунок отримувача, відкритий в акціонерному товаристві комерційний банк «Приватбанк».

Отримувач, протягом року, з дня перерахування коштів грошової компенсації на спеціальний рахунок самостійно використовує призначену йому грошову компенсацію в сумі 5000,00 грн. на придбання дитячих товарів та товарів для породіль в торгових точках, що приєдналися до пілотного проєкту з монетизації одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

На разі, договори закладів торгівлі міста Острога, які виявили бажання приєднатися до публічного договору, шляхом укладання додаткової угоди, перебувають на розгляді в Міністерстві соціальної політики.

Для придбання дитячих товарів, жителі громади можуть звернутися в магазини, які знаходяться у м. Нетішин, Хмельницької області за адресами:

• вул. Варшавська, буд. 9А «Текстиль»;

• вул. Будівельників, 7А «Дитячий світ»;

• проспект Незалежності, 11 Лінія магазинів ЕVА.

Про результати приєднання закладів торгівлі міста до публічного договору щодо реалізації пілотного проєкту «пакунок малюка» буде повідомлено додатково.

Дізнавайтеся про актуальні новини нашого міста та району першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром