Віталія Ундіра та Олександра Корнійчука нагородили відзнакою «За заслуги перед містом»

08 Червня 2017, 10:17
3090

Під час святкування Дня міста Острога депутати Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук та Віталій Ундір отримали відзнаку від острожан «За заслуги перед містом».

«За значний особистий внесок у соціально-економічний розвиток міста, сприяння розвитку юних талантів, примноження слави древнього Острога. Багаторічну та сумлінну на благо острожан та з нагоди 917-ї річниці Острога присвоїти відзнак у«За заслуги перед містом» Віталію Ундіру та Олександру Корнійчуку» – йдеться у рішенні сесії Острозької міської ради, яка і присвоїла ці відзнаки депутатам.

Рішення про писвоєння відзнаки прийняли депутати на черговій сесії Острозької міської ради, 26 травня.

«Щиро дякую за високу оцінку моєї праці. Я і надалі робитиму все для того, аби Острог завжди процвітав, розвивався та був красивим», – подякував Олександр Корнійчук острожанам.

Віталій Ундір під час врученні відзнаки сказав: «Ця нагорода, для мене, як для корінного острожанина, дуже важлива . Я в Острозі народився, ходив до садочка та школи, тут закінчив університет, тут проживають мої батьки та діти. Саме в Острозі я починав працювати, та навіть трошки керував містом. Для мене дуже важливо отримати цю відзнаку, адже весь час я намагався зробити щось хороше та правильне для міста» 





 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024