Коли в Острозі завершать ремонтні роботи дороги

01 Грудня 2020, 18:00
6959

Ще у серпні в Острозі розпочалася програма президента України «Велике будівництво». 

Будівництво траси Н-25 км 201-205 - це чотири шари асфальту, нові тротуари та ще один світлофор в місті. 

Як вдалося з’ясувати, проєкт капітального ремонту головної дороги в Острозі розробили ще в 2017 році.
Згідно даних, оприлюднених на порталі ProZorro, тендер на виконання ремонтних робіт оголосили у квітні 2020 року, з переможцем визначилися у липні, а до фактичного ремонту приступили у серпні поточного року. Замовником капітального ремонту державного значення, яка проходить через Острог є Служба автомобільних доріг у Рівненській області. Очікувана вартість - 126 658 000,00 гривень.

Один з робітників, який займається укладанням бруківки, Олександр Терещук, повідомив, що здача проєкту повинна відбутися 15 грудня. 

Нещодавно, на проспекті Незалежності 7 [ред. Укрпошта], поклали ту ж бруківку, яка була там до капітального ремонту. Чому це так - робітники не відповіли.


Район.Острог поцікавився у перехожих міста як вони ставляться до ремонту дороги. 

Олександр Павельчук, місцевий житель, розповів: 

«Я дуже радий, що в Острозі роблять нову дорогу, але якби її не ремонтували кожен рік, то було б взагалі чудово. Зважаючи на те, який обсяг робіт мають виконати працівники і зважаючи на кількість шарів асфальту, то  все дуже добре. Хоча я вважаю, що було б набагато доцільніше прокласти новий шлях до Острозької районної лікарні, адже там складно проїхати, бо дорога в ямах, і складно пройти - немає нормаьльних тротуарів,»  зазначив хлопець. 

Студентка Національного університету «Острозька академія», Крістіна Лапікоцька, також долучилася до обговорення: 

«Занадто довго, хоч інколи складається враження, що робота не професійно зроблена. Хоча досі не розумію чи ця частина дороги вже готова, чи буде допрацьовуватися. Звісно є проблеми з переміщенням людей. Часто просто доводиться йти поруч з машинами на дорозі і тоді стає страшно. Але у порівнянні з іншими містами, звісно, ремонт доріг - це прогрес. Я з міста Миколаїва, і для мене дивно, що впринципі нормальну бруківкуку замінюють, тому що в рідному місті таке не відбувається. Якщо все ж таки дорогу зроблять якісно і на довго, то готова ходити поруч і з машинами».

Окрім цього, Леонід Олендер, водій, місцевий житель відповів нам: 

«Ми, як водії, довго чекали на обновлення наших доріг. І хоч воно затягнулося на декілька місяців, але якість доріг не може не радувати».

Новий світлофор біля Майдану Свободи
Новий світлофор біля Майдану Свободи

Новий світлофор біля Майдану Свободи
Новий світлофор біля Майдану Свободи





 

Авторка: Таня КЛИМЧУК

Нагадаємо: Розпочали ремонт даху Острозької гімназії

Дізнавайтеся про актуальні новини нашого міста та району першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

Коментарі
01 Грудня 2020, 22:59
Дорогу на хліб не намастиш.
02 Грудня 2020, 10:12
Пане Олексію, по цій дорозі хліб до вас їде
02 Грудня 2020, 11:10
"...проєкт капітального ремонту головної дороги в Острозі розробили ще в 2017 році.". То чому заривали в землю млн. вкладаючи бруківку на тротуарах проспекту Незалежності ? Невже не можна дивитися в майбутнє хоча б на п'ять-десять років ??? А піднімання рівня дороги на десятки см. коли тротуари опинилися чи не в ямі і їх потрібно підіймати , переробляти , знову вкладаючи млн. ???? Ремонтувати дороги - потрібна справа.... Але не так халтурно і бездумно.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024