У квесті «Елементарно Ватсон» перемогли випускники острозьких шкіл

06 Червня 2017, 16:59
2819

У неділю, 4 червня, з нагоди святкування Дня міста острожани та гості міста могли взяти участь у інтерактивному квесті «Елементарно Ватсон»

Участь у квесті взяло  команд, перемогла команда «UMшаkalaKA», яка об`єднала учнів випускних класів Острозької ЗОШ № 1 та КЗ «Острозький обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою» Рівненської обласної ради.

«Квест був цікавим і захоплюючим. Завдання були на логіку й уважність. Важливим елементом була командна робота. Думаю, саме завдяки нашій злагодженій роботі ми перемогли» – ділиться враженнями учасниця команди-переможців Соня Трохимчук.


 

Організатори кажуть, що організовували все у максимально швидкому темпі, бо часу до Дня міста у них було обмаль.

«Мені дуже приємно, що брали участь ті учасники, які були у командах з минулого квесту «Містичний Острог», а також і студенти, і уже випускники. Це надихає і мотивує» – ділиться організатор квесту Наталя Веляник

Також дівчина додає: «Особлива подяка моїм організаторам, які погодилися за 1,5 тижня все зробити з нуля, а також волонтерам і Сергію Гонгалу за увесь реманент: стрічку, замки, слід, тощо. Щодо проблем – це пошук «кадрів» - люди потрібні завжди. Оскільки цього річ вихідним днем є ще й понеділок (05.06), багато студентів поїхали додому на ці декілька вихідних днів, тому найважче було – знайти волонтерів. Ну і людський фактор завжди непередбачуваний, тому деякі ляпсуси були, є що враховувати надалі».




 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром