В Острозі провели друге пленарне засідання міської ради

27 Листопада 2020, 14:50
6456

Сьогодні, 27 листопада, відбулося друге пленарне засідання першої сесії Острозької міської ради VІІІ скликання. На відміну від першого засідання, депутати вели дискусію під час обговорення та голосування за проєкти рішень.

Депутати ухвалили: Регламент Острозької міської ради; утворення персонального складу та керівництва постійних комісій міської ради та положення про них; утворення виконавчого комітету Острозької міської ради. Найбільша дискусія відбулася під час затвердження старост для сіл Острозької ОТГ.

Окрім цього, до міської ради надійшли повідомлення про формування депутатської фракції. Відповідно до статей 27 і 28 Закону України про «Статус депутатів місцевих рад», «Європейська Солідарність» повідомили про створення фракції «Європейська Солідарність Острожчина», членами якої є п’ять депутатів: Богдан Турович, Ольга Новодворська, Валентина Стрілецька, Наталія Козак, Віктор Козак. Головою фракції обрали Богдана Туровича. Політична партія «Батьківщина» також заявила про створення депутатської фракції у кількості трьох депутатів – Ольга Самойлович, Надія Демянчук, Тарас Пустовіт, який є головою.

Разом з тим, 20 листопада, на першому пленарному засіданні Острозької міської ради, про створення фракції повідомили «Сила і Честь», до якої увійшли Оксана Ситницька, Лариса Іванова та Василь Юзепчук.

Нагадаємо:  Оновлений список депутатів Острозької ОТГ

Дізнавайтеся про актуальні новини нашого міста та району першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39