Валова: нове асфальтне покриття дало тріщину

06 Червня 2017, 12:10
3125

Ще тижня не пройшло, як по вул. Валова поклали асфальт, а він вже пошкоджений. Про порушення технології острожани говорили, відразу після того, як дорогу відремонтували.

«Відповідно до нормальних стандартів, а не тих радянських, за якими вони це все робили, повинне бути нормальне водовідведення. На цій вулиці  нормального водовідведення немає. Тобто там поставили бордюри, вода може з часом збиратися, і дорога буде руйнуватися далі. В усій Європі роблять нормальне водовідведення на вулицях такого типу» – зазначив у коментарі для сайту ostroh.info Роман Шулик.

Асфальт поклали 1 червня, а вже 6 червня, острожани почали обговорювати у соціальних мережах тріщини, які виникли на відремонтованій частині дороги.

«Прошу депутатів створити комісію по контролю якості проведеного ремонту дороги по вул. Валова. Вірю, що можна все виправити відповідно до гарантійних обов'язків, якщо вони є»,  – звертається до місцевих чиновників громадський активіст Олег Ширяєв.

Депутат Острозької міської ради Володимир Степанюк повідомив, що представника фірми-виконавця робіт викликано в міську раду.




 

ФОТО: Олег Ширяєв

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024