Острожани разом із поляками відкрили «Веселий дворик»

03 Червня 2017, 13:09
5067

У суботу, 3 червня, у переддень святкування Дні Міста відбулося урочисте відкриття ігрового майданчика «Веселий дворик».

До участі у заході долучитися делегації із міста-побратима Берунь, разом із бурмістром Крістіаном Гжесіцом, міста Сандомир та Гнєв (Польща).

«Завдяки жителям міста Берунь відбувається ця подія сьогодні, вони зібрали кошти, які передали нам. А завдяки нашим міським депутатам ці кошти були направленні на здійснення нашої мрії - великого ігрового майданчика», – зазначив міський голова Олександр Шикер.

БІЛЬШЕ ФОТО





З вітальним словом виступили депутати обласної ради та гості із Польщі.

«Це місце де ми знаходимося - яскравий приклад того, як Україна, як острожани, разом із поляками будуть Європу ось тут. Хочу побажати всім нам сили, щоб робити все більше та більше для наших дітей» – побажав перший заступник Рівненської обласної ради Олександр Корнійчук

Депутат Рівненської обласної ради Віталій Ундір зауважив: «Те, що було на цьому місці, і що ми побудували - це яскравий приклад того, як гарно та правильно використовувати кошти. А найкращим результатом є те, що вечорами, тут немає жодного вільного тренажера».

БІЛЬШЕ ФОТО

Всі присутні мали можливість переглянути показові виступи вихованці Школи бойового гопака ім. Князів Острозьких.

Жителі Острога ще далеко перед відкриттям почали приводити дітей на майданчик.

«Я дуже рада, що у нашому місті з'явився такий майданчик, де можна безпечно відпочити з дитиною, адже можна не переживати, що вона вибіжить на дорогу. Тут є все, щоб гарно провести час цілою родиною», – ділиться враженнями острожанка Олена.



1

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024