Острозьких студентів навчали керувати часом і ефективно його використовувати

02 Червня 2017, 10:59
3137

У четвер, 1 червня, у стінах Острозької академії відбувся тренінг «Управління часом». Тренером став викладач клубу Фінансової грамотності та президент флорбольного (прим. флорбол – це один із різновидів хокею) клубу «Альфа» Ференц Мільо.

Ініціатором заходу стала молодіжна ГО «Територія змін». До організації тренінгу долучились також «Братство спудеї», зокрема, Гуманітарний факультет.

«Коли ми їхали з Олегом, а це голова ГО «Територія змін», ми говорили про те, як можна вдосконалювати академію. Ми домовилися про те, що це можуть бути тренінги або соціальні проекти.  Були деякі проблеми з організацією заходу, тому що це дуже неформальна зустріч. Та, завдяки адміністрації ОА та наполегливості студентів, ми це зробили», - поділився Голова «Братства спудеїв» гуманітарного факультету Владислав Данильченко.

Сам тренер Ференц Мільо розповів, що залюбки взяв участь у подібному заході в Острозі: «Я очікував, що буде невелика кількість учасників, тому що так легше і ефективніше працювати. Також я очікував, що люди будуть активні, проявляли ініціативу, бо це дуже важлива річ в навчанні. Це я і отримав. Студенти відповідали на питання, ділились своїм досвідом. Мені дуже сподобалось тут бути».


 

«Цей тренінг допоміг розставити якісь пріоритети, цілі й досягати цих цілей. Це потрібно робити виважено й почергово. Я розумію, що замість мене ніхто нічого не зробить», – поділився своїми враженнями студент Михайло Іващук.

Район.Острог підібрав для вас найкращі поради для ефективного використання часу.

  • Потрібно робити те, що для Вас важливо й розставляти пріоритети.
  • Для досягнення певних цілей потрібно їх дуже чітко сформулювати та розбити на певні етапи їх досягнення.
  • Важливо ставити часові рамки для своїх цілей.
  • Потрібно постійно концентруватись на тому, що відбувається. Це заощадить Ваш час у майбутньому.
  • Користуйтесь правилом «2-ох хвилин»: якщо роботу можна зробити за кілька хвилин, не відкладайте її та зробіть просто зараз.
  • Витрачайте 25 хвилин на певне завдання, не відволікаючись ні на що. Наш мозок концентрується на чомусь одному 25 хвилин. Тоді ви зможете якісніше і швидше виконати поставлене завдання.



1


Автор: Вікторія БРОДОСЮК

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024