20 листопада відбудеться перша сесія Острозької міської ради

18 Листопада 2020, 18:30
2645

Острозька міська територіальна виборча комісія Рівненського району Рівненської області 18 листопада 2020 року винесла постанову про скликання першої сесії Острозької міської ради № 103.  

Новообраний міський голова складатиме Присягу на Острозькій Біблії з фондів Острозького Державного історико-культурного заповідника (1581 року). Також складатимуть Присягу новообрані депутати Острозької міської ради.

Згідно постанови перша сесія Острозької міської ради відбудеться 20 листопада 2020 року о 11.00 год. у приміщенні Острозької районної державної адміністрації, за адресою: м. Острог, просп. Незалежності, 14.

До порядку денного першої сесії Острозької міської ради внесені:

- інформація голови Острозької міської територіальної виборчої комісії Новака Е.Р. про підсумки голосування з виборів депутатів Острозької міської ради на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року та визнання їх повноважень

- інформація голови Острозької міської територіальної виборчої комісії Новака Е.Р. про підсумки голосування з виборів міського голови Острозької міської ради на перших місцевих виборах 25 жовтня 2020 року та визнання його повноважень

 

Крім того, новообрані депутати та міський голова, відповідно до проекту порядку денного І сесії Острозької міської ради VIII скликання розглянуть такі питання:

1. Про затвердження порядку денного 1-ї сесії Острозької міської ради восьмого скликання.

2. Про початок повноважень депутатів Острозької міської ради Рівненського району Рівненської області.

3. Про початок повноважень Острозького міського голови Рівненського району Рівненської області.

4. Про обрання секретаря Острозької міської ради восьмого скликання.

5. Про внесення змін до структури та загальної чисельності апарату виконавчого комітету Острозької міської ради та її виконавчих органів.

6. Про затвердження заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконкому та припинення повноважень діючих заступників та керуючого справами.

7. Про умови оплати праці Острозького міського голови.

8. Про затвердження Регламенту Острозької міської ради восьмого скликання.

9. Про утворення постійних комісій Острозької міської ради восьмого скликання, затвердження їх складу та обрання голів постійних комісій.

10. Про затвердження Положення про постійні комісії Острозької міської ради восьмого скликання.

11. Про утворення старостинських округів Острозької міської ради.

12. Про затвердження старост старостинських округів Острозької міської територіальної громади.

13. Про утворення виконавчого комітету Острозької міської ради, визначення його чисельності та затвердження персонального складу.

14. Про затвердження положення про старост старостинських округів Острозької міської територіальної громади з адміністративним центром у місті Острозі Рівненського району Рівненської області.

15. Про реорганізацію юридичних осіб сільських рад шляхом приєднання до Острозької міської ради (адміністративного центру територіальної громади).

16. Про внесення змін до бюджету Острозької міської територіальної громади на 2020 рік.

17. Різне.

Дізнавайтеся про актуальні новини нашого міста та району першими. Приєднуйтеся до Район.Острог у Viber та Instagram.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024