Як пройшов дистанційний день відкритих дверей у Острозькій академії

09 Листопада 2020, 17:26
3793 Джерело: Анастасія Фещук

У Національному університеті «Острозька академія» 5 листопада відбувся онлайн день відкритих дверей. Для того, щоб долучитися до зустрічі, абітурієнти та всі охочі мали можливість зареєструватися заздалегідь. 

У вітальному слові ректор Острозької академії Ігор Пасічник говорив про історію університету від створення першого вищого навчального закладу у Східній Європі і діяльності князів Острозьких до сьогодення. Також, ректор розповів про основні цінності та пріоритети університету.

«Наша держава потребує лідерів. Ми бачимо зараз потребу на лідерів на будь-яких ланках управління. Покликання Острозької академії – це сформувати відповідну кількість українських інтелігентів, які б не залишали, а будували свою державу навколо двох важливих цінностей – це державний патріотизм та християнська мораль. Ми формуємо лідера та українського інтелігента.»

Також Ігор Демидович відповів на запитання абітурієнтів про освітні можливості, які пропонує університет, угоди про співпрацю з університетами інших країн, щодо поєднання навчання на двох спеціальностях. 

Наступним етапом заходу була зустріч із помічником ректора із освітнього менеджменту, відповідальним секретарем приймальної комісії Юлією Харчук. Вона ознайомила учасників заходу із особливостями та новаціями Вступної кампанії 2021. 

«Обирайте професію розумом і серцем. У жодному випадку не йдіть на компроміс із тим, хто змушує вас обирати те, що вам не до вподоби, - розповіла Юлія Харчук. - Ми завжди говоримо, що обирати потрібно те, що є мрією, ту спеціальність, що є для душі, ту спеціальність, яка допоможе вам, як писав Конфуцій, бути щасливою людиною».

Також Юлія Харчук зазначила, що є індивідуальні дні відкритих дверей, коли абітурієнти можуть відвідати університет та поспілкуватися з тими представниками Острозької академії, які їх цікавлять. Щоб взяти учать у такому заході, потрібно звернутися за номером контактної особи ((096) 02 66 880) мінімум за 2 тижні до запланованого приїзду та узгодити деталі. Обов’язковою умовою є те, щоб у цей період місто не перебувало в червоній карантинній зоні, адже тоді ми не можемо здійснювати штатний навчальний процес і приймати гостей.

Після цього для абітурієнтів візуалізували екскурсію новоакадемічним навчальним корпусом. У онлайн-форматі її провела лідер студентського самоврядування університету, голова Братства спудеїв Олександра Олієвська. 

Вона розповіла яким чином відбувається навчання в Острозькій академії, показала навчальні аудиторії, інклюзивні можливості навального корпусу. Також Олександра розповіла про дозвілля спудеїв в університеті, додаткові можливості, студентські організації та як вони працюють під час пандемії. 

Підсумковим етапом заходу була сесія питань/відповідей за участі представників 5 факультетів та ННІП ім. І. Малиновського , відповідального секретаря приймальної комісії та студентського самоврядування.

Щоб отримати запис дня відкритих дверей, вам потрібно написати на пошту [email protected]





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024