У Національному університеті «Острозька академія» відбудеться дистанційний день відкритих дверей

01 Листопада 2020, 13:50
5041

У Національному університеті «Острозька академія» відбудеться дистанційний день відкритих дверей 5 листопада 2020 року.

 

«Ми знаємо, що кожен абітурієнт мріє відвідати Острозьку академію, погуляти нашими коридорами, погодувати качечок у бібліотечному парку й побачити наживо увесь навчальний процес. Ми пропонуємо вам зі своїх теплих кімнат будинку, під чашечку теплого чаю завітати на день відкритих дверей в Острозькій академії та поспілкуватися з адміністрацією, викладачами й студентами університету», – зазначає керівниця консультаційного центру для абітурієнтів Іванна Горбач.

Покликання на онлайн-зустріч у застосунку Google Meet вам надішлють на електронну пошту після реєстрації.

ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ: https://forms.gle/RB7JvsKiVQnKgWXm7

Програма заходу:

10:00 − 10:30 - зустріч з ректором університету, доктором психологічних наук, професором, Героєм України Ігорем Демидовичем Пасічником.

10:30 − 11:00 - зустріч із помічником ректора з освітнього менеджменту, відповідальним секретарем Приймальної комісій Національного університету «Острозька академія» Юлією Юріївною Харчук.

11:00 − 11:15 - представлення студентського життя університету від голови Братства спудеїв Олександри Олієвської.

11:15 − 12:00 - екскурсія в новому навчальному корпусі університету.

12:00 − 13:00 - сесія питань/відповідей за участі деканів, відповідального секретаря приймальної комісії, студентського самоврядування.

Участь у дні відкритих дверей безкоштовна.

Для професійної та дружньої академічної родини Національного університету «Острозька академія», як завжди, надзвичайно важливо, щоб абітурієнти отримували постійну інформаційну підтримку щодо особливостей вступу, переваг здобуття вищої освіти та студентського життя. Ми розробили кілька десятків цікавих онлайн майстер-класів і лекцій саме для вас, дорогі наші абітурієнти. А також кожного тижня у зручному форматі відео знайомитимемо вас із специфікою кожної спеціальності університету. Щиро дякую колегам і студентам за плідну співпрацю, а вас, дорогі вступники, запрошую активно долучатися до дня відкритих дверей. І, традиційно, раджу обирати професію розумом та серцем» - зауважила помічник ректора з освітнього менеджменту, відповідальний секретар приймальної комісії НаУОА Юлія Харчук.

Також університет організовує індивідуальні дні відкритих дверей, коли абітурієнти можуть відвідати університет та поспілкуватися з тими представниками Острозької академії, які їх цікавлять. Щоб взяти учать у такому заході, потрібно звернутися за номером контактної особи мінімум за 2 тижні до запланованого приїзду та узгодити деталі. Обов’язковою умовою є те, щоб у цей період місто не перебувало в червоній карантинній зоні, адже тоді не буде можливості здійснювати штатний навчальний процес і приймати гостей.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39