Який стан Пласту в Острозі та як можна допомогти острозьким скаутам

31 Жовтня 2020, 18:30
4271

Придбання приладдя для туризму необхідне для можливості організації мандрівок, пластових таборів різної спеціалізації, заходів національно-патріотичного та виховного спрямування, еко-туризму та інших заходів щоб кожна дитина відчула себе справжнім мандрівником з наявним відповідним спеціалізованим інвентарем. Для досягнення виховних цілей Пласту діє пластова метода виховання, основні принципи якої полягають у вихованні дисциплінованості, праці, поступовій програмі занять і випробувань, самоорганізації, пізнанні природи і житті серед природи, самовиживанню. Для реалізації виховних метод Пласту необхідне спеціальне приладдя. 

«Стан Пласту в Острозі зараз, насправді, у досить плачевному стані. У нас є діти з якими можна займатися, але немає виховників, які це будуть робити. Це проблема багатьох маленьких станиць - нестача  виховників.
Для вирішення цієї проблеми нам потрібні змотивовані молоді хлопці та дівчата, які готові взяти на себе тягар відповідальності у вихованні 6-8 хлопчиків, дівчаток. Якщо такі звичайно знайдуться, ми готові допомагати їм всім чим зможемо!
Невід'ємною частиною виховницької діяльності у Пласті є туристичні мандрівки. А з спорядження для цих мандрівок у нас немає, тому подалися на громацький бюджет, щоб закупити трішки речей», - розповідає голова Пласту в Острозі та автор проекту Радченко Тарас.

Підтримати проект можна в онлайн режимі за посиланням: https://budget.e-dem.ua/5610900000/project/16671?compid=2339


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024