Дощова погода не завадила молоді пройти «Стежками князів Острозьких»

24 Травня 2017, 12:19
3786

На Острожчині завершився весняний мандрівний табір «Стежками князів Острозьких», який проходив 19-21 травня.

Учасниками табору стали 50 юнаків та дівчат із десяти областей України: Рівненської, Волинської, Львівської, Тернопільської, Івано-Франківської, Київської, Черкаської, Хмельницької, Харківської, Житомирської областей.

«Весняний мандрівний табір «Стежками князів Острозьких» проходив визначними місцями Острозького та Здолбунівського районів та був спрямований на патріотичне виховання молоді. Маршрут мандрівного табору проходив такими населеними пунктами: «Острог – Межиріч – Лючин – Новомалин – Буща Батьківці – Ілляшівка – Гурби», загальною протяжністю близько 50 км.

1

 

Учасники мали змогу доторкнутися до історії Острожчини, побачити краєвиди Дермансько-Острозького природного парку, скуштувати справжню смачну їжу приготовану на відкритому вогні, взяти участь у ватрі знайомств, послухати цікаві гутірки про автостоп, тайм-менеджмент, фотомистецтво, лідерство та випробувати свої власні сили подолавши 50 кілометровий маршрут табору.

«Мандрівний табір «Стежками князів Острозьких» став для мене джерелом натхнення - нові подорожі, нові знання, нові знайомства з кращими людьми - взагалі, це ще одна сторінка життя і мотивація частіше відкривати для себе світ, Україну, бути сміливим і вперто йти вперед. А ще саме на таборах, в мандрах по-справжньому пізнаєш людей, знаходиш побратимів, з якими не страшно хоч і на край світу!» – поділилася своїми враженнями про мандрівний табір учасниця з Києва Катерина Матвійчук.

1

 

Цей табір став чудовою можливістю відпочити молоді від буденності та гарно відпочити на природі.

«Нам часто просто необхідно на декілька днів покинути все, взяти рюкзак і піти, куди ноги несуть. «Стежками князів Острозьких» – це чудова нагода вибратись із теплої домівки й відправитись мандрувати в компанії хороших людей, а також можливість дізнатися більше про історію, природу, культуру рідного краю. Важко придумати кращий спосіб проведення вільного часу для молоді» – саме так описала свої враження учасниця табору з Івано-Франківська Вікторія Піцик.

1

 

Задоволені тим, як пройшов табір й організатори.

«Все пройшло краще, ніж я сподівався. Коли в останні дні перед табором ми почали телефонувати учасникам і ті почали говорити, що не приїдуть - було певне розчарування. Адже було пророблено чимало роботи й не хотілося, щоб вона була марна. У кінцевому результаті участь у таборі взяло 47 осіб. Мені дуже приємно, що 15 з них мандрували з нами не вперше. Приємно, що люди лишаючи свої буденні справи та їдуть до нас на Острожчину. Маю надію, що табір буде проводитися щороку та знайдуться люди, які забажають продовжувати цю традицію. Наступного року на таборі буде багато новинок і він буде ще масштабнішим» – ділиться враженнями організатор Юрій Устимчук.

1


1

1

2

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024