Розпочалося повторне голосування за проекти громадського бюджету

26 Жовтня 2020, 14:00
4355

Проголосувати за проекти можна за посиланням https://budget.e-dem.ua/5610900000, або особисто в пункті для голосування – ЦНАП Острога який розташований за адресою: Острог, вул. Максима Кривоноса,32 з використанням спеціальних бланків для голосування. При цьому, для підтвердження права на голосування член територіальної громади міста Острога особисто пред’являє паспорт (з підтвердженням факту проживання в місті - при потребі) консультанту, що працює в пункті для голосування, і після пред’явлення документа отримує особисто один бланк для голосування. Голосувати за проекти можуть громадяни віком від 18 років, які зареєстровані та проживають на території міста Острога - що підтверджується довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, які підтверджують факт проживання в місті.

Якщо виникають проблеми з входом та використанням системи для електронного голосування, рекомендуємо спробувати вирішити її за допомогою використання чат-боту (на сайті для голосування внизу справа).

Клієнти ПриватБанку також можуть проголосувати в терміналах банку. Для цього треба просто авторизуватися в терміналі, обрати пунк «Голосування за проекти міст» та місто Острог.

Голосування розпочалося 25 жовтня і триватиме до 10 листопада.

Джерело: Острозька міська рада

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024