Студентки Острозької академії перемогли у фіналі Чемпіонату із вирішення бізнес-кейсів

23 Травня 2017, 14:16
3219

Оригінальні ідеї, гостра конкуренція та використання несподіваних стратегій для вирішення практичних проблем – усе це продемонстрували 12 студентських команд у боротьбі за звання найкращого у фіналі Чемпіонату із вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge.

Компанія Smart People у Луцьку 20 травня провела фінал інтелектуального змагання Smart Challenge у Луцьку , що об’єднав креативну молодь Волині. 


 

Переможціями Чемпіонату, стала команда «Nautilus» із Національного університету «Острозька академія». Дівчата зізнаються, що для здобуття першого місця витратили багато сил і на відбірковому етапі ледь не зірвали дедлайн через складний іспит.

– Секрет нашої перемоги в тому, що ми відкинули багато теорії і зосередили свої сили на практиці, – розповідають учасниці. – У побудові кейсу, старалися зробити так, щоб подобалося нам, як покупцям. Дякуємо організаторам - компанії Smart People та партнерам проекту. Не щодня можна близько поспілкуватися із директорами гігантських компаній та перейняти їх досвід, але завдяки Чемпіонату це стало реальністю. 



 

Студенти шукали рішення бізнес-кейсу, наданого Modern-Expo Group, у сучасному офісі open-space компанії. Метою мозкового штурму була розробка ефективної стратегії для просування брендованих холодильників. Серед напрямків роботи учасники пропонували власні рішення: використання технологій «Smart Fridge», переформатування продукту або входження в нішеві сегменти. На підготовку презентації та доповіді із вирішенням завдання надавалося лише 4 години.

Після захисту проектів творці найкращих ідей отримали цінні призи від партнерів проекту та запрошення на співбесіди.

– Завдяки Smart Challenge ми маємо можливість відшукати найкращих студентів, найталановитіших, небайдужих до свого професійного майбутнього, – розповідає Валентина Терех, директор з управління персоналом VolWest Group. – Надзвичайно цікаво побачити, як учасники відчувають себе в якості тих, хто може керувати бізнесом та діяти глобально.

До слова, восени пройде й шостий сезон Smart Challenge на Рівненщині. Новини Чемпіонату із вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge можна дізнаватися на офіційній сторінці проекту у Facebook.









 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39