ФК «Грем'яче» – чемпіон другої ліги Рівненщини

25 Жовтня 2020, 11:00
3521

Завершився Чемпіонат Рівненської області з футболу сезону 2020 року серед команд другої ліги.

За регламентом усі матчі мали відбутися одного дня в один час. Футбольні бої на полях Рівненщини за срібні і бронзові нагороди точилися в суботу, 24 жовтня.

Нагадаємо: ФК «Грем’яче» з Острожчини за три кола до завершення змагань став чемпіоном.

Відсутність мотивації, а також тренерські експерименти зі складом і розстановкою призвели до розгрому – «Смига-Кеннеберг» переграла «Грем’яче» – 5:1.

ФК «Зарічне» напередодні зробив серйозну заявку на срібні медалі, тож гравці доклали всіх зусиль, щоб здобути перемогу над томашгородським «Гранітом» – 2:1.

«Енергія» (Володимирець) переграла вдома другу команду «Садового» (2:1) і ввійшла до трійки найкращих команд третьої ліги.

Цьогорічний чемпіонат Рівненщини серед команд другої ліги був цікавим і напруженим. Попри те, що новачок ФК «Грем’яче» відразу набрав хороший ритм, інтрига щодо розподілу других-третіх місць збереглася до останнього туру. А 4–6 місця будуть розподілені за різницею м’ячів.


 

Представник Острожчини має намір заграти і в першій лізі Рівненщини. Грем’ячівці вже мірялися силами з першоліговими колективами в Кубку області, де вибили з розіграшу клеванську «Коливань», але не зуміли переграти «ОДЕКа». Водночас друголіговий ФК «Зарічне» потягався з оржівцями в фіналі кубка, хоч колектив, який виступає в «аматорах» України виявився зарічненцям не по зубах.

Що цікаво, команди «Граніт» (Томашгород), «Садове-2» і «Смига-Кеннеберг» мають однакову кількість перемог (по 3) і однакову кількість очок (по 11). До речі, представник Дубенщини теж тільки цьогоріч заявився на обласну першість, тож 2021 року змагання будуть ще більш цікавим.

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024