В Острозі простерилізувати частину безпритульних собак

21 Травня 2017, 14:06
3541

У суботу, 20 травня, відбулися перші стерилізації безпритульних тварин. До цього процесу окрім волонтерів організації «Еко-друг» долучилися і небайдужі острожани. Хтось допоміг транспортувати тварин, а хтось доглянути їх у післяопераційний період.

«Для мене найголовніша - це перший день запланованої стерилізації. Усі люди на фото наші добровільні помічники. Мої добрі феї добра і гуманності. Усіх люблю і дуже дякую, що не полінувалися прийти, що допомогли організувати доставку собак до пункту стерилізації, що допомагали прибирати не зовсім естетичні наслідки після дії заспокійливого, шерсть, кров. У вівторок - другий день. Сподіваюсь, що і далі так само все буде організовано. І окрема подяка ветеринару Наталі Євсович та керівнику «Зоозахист-Рівне» Аллі Лосік (до речі, вона випускниця НУ ОА). Дякую депутатам і всій міськраді за виділені кошти та за допомогу у знаходженні приміщення, яке пристосували під тимчасовий пункт стерилізації» – ділиться у мережі facebook керівника громадської організації «Еко-друг» Галина Шишкова.

Варто зазначити, що усі стерилізовані собаки не тільки вакцинувались від сказу, а й вносились в електронну міжнародну базу даних.

Волонтери просять острожан допомогти у реалізації цього складного процесу (вилові та транспортуванні тварин, догляді за прооперованими тваринами). Також необхідні стра речі та картон.

Контактний телефон: 067-58-59-222

Нагадаємо, що на сесії Острозької міської ради, яка відбулася 24 лютого, депутати виділили 50 тис. грн на стерилізацію безпритульних собак. Ініціатором цього рішення був депутат Острозької міської ради Юрій Олексійчук.

Як в Острозі відбуватиметься стерилізація безпритульних собак

Острожани закликають не викидати собак на вулиці


1

1


 

 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024