Надійні стабілізатори для побутової техніки

23 Жовтня 2020, 15:07
3680

Між електричною мережею і технікою найчастіше нічого немає. Якщо раптом сталося коротке замикання або яке-небудь зміна в роботі мережі, то основний удар і навантаження отримує сама техніка.

Щоб цього не відбувалося, рекомендується купити в магазині 220 Volt стабілізатори напруги, які є ефективним доповненням до побутових приладів.

 

Як підбирати стабілізатор?

Даний захисний пристрій може бути встановлено на всю квартиру або будинок при вході електрики або окремо на конкретні пристрої і апаратуру. У другому випадку – це невеликі портативні пристрої, які в будь-який момент можна відключити або підключити. У першому випадку – це масивна техніка, що встановлюється стаціонарно.

Як правило, в будь-якому будинку є комплект певної техніки, яка є життєво важливою:

  • телевізори і комп'ютери;
  • холодильники;
  • обладнання для системи опалення;
  • електричні котли.

Під кожен цей прилад можна застосовувати портативні пристрої, що підключаються тільки до своїх приладів. Такі побутові прилади, як електрочайники, мікрохвильові печі або тостери не потребують захисту, тим більше вони не дуже дорогі.

 

Потужність – головний критерій вибору

Показники потужності всіх підключених приладів необхідно помножити на коефіцієнт 3 і отримується число потужності, яке необхідно врахувати при виборі пристрою стабілізації. Коли потужність всіх побутових приладів перевищить показники стабілізатора, значить, він буде просто відключатися. Більш точний розрахунок можуть призвести фахівці і консультанти магазину, а також досвідчені електрики.

 

Рівень шуму

Кожен із стабілізаторів напруги хоч трохи, але видає шум. Пристрої, де в основі використовується реле, видають злегка чутні клацання, а сервоприводні стабілізатори видають невелике дзижчання. Електронні стабілізатори з повітряним охолодженням є найбільш тихими і практичними у використанні. Їх рекомендується вибирати для установки в житлові кімнати.

Магазин «220Volt» – підтримка і ефективна покупка

Асортимент пропозицій магазину «220Volt» включає не тільки стабілізатори напруги, але і величезну кількість інших пристроїв і техніки. Зручність поділу пропозицій на категорії дозволить без проблем зробити вибір і наступну покупку.

Оформлення замовлення займе лічені хвилини, а додаткову допомогу в його оформленні та консультації нададуть досвідчені менеджери. Оплата доставки по факту отримання свого замовлення, а сама доставка оформляється будь-яким відомим транспортним перевізником.

Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024