У стінах Острозької академії відбулася загадкова Ніч у Музеї

19 Травня 2017, 18:10
5286 Джерело: territoryzmin

У четвер, 18 травня, у День Музеїв у Національному університеті «Острозька академія» відбулося театралізоване дійство «Ніч в музеї».

Цього року вшосте музей історії ОА провів цю акцію. Студенти та викладачі університету перевтілилися в історичних героїв. А учасниками таємничої ночі стали студенти, острожани та гості з інших міст.




 

Учасники мали змогу потрапити у різні історичні епохи та детальніше дізнатися про тогочасне мистецтво. Кожна окрема зала була присвячена окремій епосі. Також на гостей очікували історичні персонажі, які розповідали про різні види мистецтва.

Краще перенестися у ту чи іншу епоху допомагали різні наочні матеріали, найбільше відвідувачів вразило проектування творів мистецтва на стелю та так зване зоряне небо.



«Це було цікаво, креативно та пізнавально. Я би ще вручав кожному учаснику на пам'ять грамоту про те, що такий-то пройшов коридорами середньовіччя ... Зробити гарний дизайн та текст, це буде хороша пам`ять кожному та реклама Острозькій академії» – розповідає рівненський фотограф Олександ Харват.











 

ФОТО: Олександр Харват та «Територія Змін»

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024