З початку листопада відбудеться реформування програми соціального захисту «Соціальна громада»

20 Жовтня 2020, 16:42
4193

З 1 листопада запускаємо першу чергу програми по реформуванню соціального захисту «Соціальна громада» в 5 старостатах Межиріч, Українка, Гремяче, Оженин, Мощаниця відкриються фронт офіси де можна буде отримати всі послуги соціального характеру. Дякую за підтримку проекту Сільських голів, Віталію Ундіру та Богдану Туровичу, - пише на своїй сторінці у Фейсбук  начальник відділу пільг Сергій Галич 

.Що це означає? 

  • Кожен проект дає змогу залучити грантове фінансування та зробити бльш привабливішим місто та Острозьку ОТГ для зовнішніх інвестицій.
  • Впізнаваність міста та кілька успішних проектів електронної демократії дасть змогу залучати близько 0,5 мільйонів гривень щороку.
  • Першим великим проектом цифрової трансформації стане соціальна громада, яка вже буде запущена до кінця листопада по всім старостам Острозької ОТГ..
  • Другий проект - це створення соціального офісу та об'єднання всіх структур ОМС,, що надають соціальні, адміністативні чи комунальні послуги на території ОТГ.

Буде створено 10 фронт-офісів для жителів старостатів. Кожен з  них буде надавати 80 послуг соціального характеру (пільги, субсидії, допомоги багатодітним та малозабезпечиним).

Громадянам не потрібно буде їздити в Острог для отримання довідок або подачі документів до центрального соціального офісу. Всі послуги будуть на місці, в подальшому будуть розштрені функції сільських фронт-офісів, що дасть змогу надавати послуги адміністративного характеру, які надає Острозькифй ЦНАП. 



 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024