Переваги машин Lada та їх асортимент

16 Жовтня 2020, 17:50
4846

Репутація автомобілів «Лада» вийшла на новий рівень і вже давно почала працювати на збільшення прихильників бренду. Ще у 2005 році концерн провів масштабний рестайлінг і модернізацію всього модельного ряду машин.

Репутація автомобілів «Лада» вийшла на новий рівень і вже давно почала працювати на збільшення прихильників бренду. Ще у 2005 році концерн провів масштабний рестайлінг і модернізацію всього модельного ряду машин. Тепер марка Lada асоціюється із сучасним транспортним засобом, який має всі необхідні опції та володіє яскравим дизайном.

Ті, хто стали шанувальниками машин «Лада», переконалися в перевагах цієї автомобільної техніки. Вона стала наздоганяти популярні азійські бренди, які давно знаходяться в лідерах серед автомобілістів. Широкий модельний ряд дає змогу вибрати саме ту машину, яка підходить за параметрами. При цьому невелика ціна стає фінальним аргументом, щоб купити автомобіль «Лада» у Рівному.


 

При виборі нової машини слід уважно підбирати автосалон. Тисячі водіїв України переконалися в перевагах Корпорації «УкрАВТО». Саме тут знаходиться великий вибір транспортних засобів, серед яких ви зможете вибрати саме ту «Ладу», яка буде задовольняти особисті вимоги. При цьому покупець оцінить не тільки невелику вартість авто, але й комплекс послуг, до яких належать: страхування, гарантійне та постгарантійне обслуговування, ремонт будь-якої складності. Усе це робить купування максимально вигідним.

 

Характерні переваги

У наш час багато представників сучасного суспільства мають можливість користуватися особистим транспортом – автомобілем. Але далеко не кожен може дозволити собі розкішну іномарку, тому люди віддають перевагу більш бюджетним варіантам.

Одними з популярних і недорогих є машини марки ВАЗ. Завдяки широкому модельному ряду пропонованих авто, можна підібрати варіант, який підходить саме для вас. Серед переваг сучасних автомобілів «Лада» виділяють:

  • високу якість комплектації;
  • надійну експлуатацію;
  • широкий вибір запчастин на ринку;
  • простоту водіння;
  • зручне й недороге обслуговування.

З розвитком технологій компанія-виробник змогла оновити асортимент, додавши моделі нового покоління. Автомобілі збираються на сучасному обладнані з застосуванням модернізованих технологій для підвищення функціональності авто. Дивлячись на все це, розумієш, що Lada є чудовим вибором для сучасних водіїв, які не мають змоги купити дорогий транспортний засіб.


 

Популярні моделі

Серед автомобілів «Лада» виділяють седани, кросовери та універсали. Таке різноманіття дає змогу підібрати потрібне авто в залежності від особистих потреб. Якщо віддаєте перевагу седанам, то погляньте на Lada Vesta. Це місткий і зручний автомобіль, у якому особливу увагу приділено акустичному комфорту. Конструкція шасі об'єднує плавність ходу, прохідну здатність і відмінну керованість. Модель відмінно пристосована під складні кліматичні й дорожні умови. Зовнішні панелі кузова оцинковані, силовий агрегат прикритий потужним захистом, а на порогах і днищі нанесене міцне антигравійне покриття.

Якщо потрібен більш дешевий седан, до вашої уваги Lada Granta. Машина зручна та функціональна. Може бути виконана в різних кольорах: білому, чорному, червоному, синьому, золотистому та ін. Задоволення від водіння підвищують такі функції, як система гальмування ABS + BAS, прилад курсової стійкості ESC, помічник на підйомі (для автоматичної трансмісії). Лінійка двигунів потужністю 87, 98 і 106 к. с. дозволяє вибрати комплектацію під свій стиль водіння.

Серед кросоверів виділяється Lada Vesta SW. Машина має яскравий і контрастний стиль, який складно не помітити. Має достатньо потужний двигун – 113 к. с. та безступеневу автоматичну коробку передач (варіатор). Двигун встановлюється об’ємом 1,6 л. Зовнішній вигляд дуже приємний та спокійний.


 

Більш модернізованим, але в дечому схожим на Vesta SW, виступає авто Lada XRAY. Дизайн машини яскравіший. На такому авто складно бути непомітним. Інтер'єр привабливий, а сидіння дуже комфортні. Власник кросовера Lada XRAY може самостійно вибрати потрібну температуру в салоні, що робить поїздку комфортною. При цьому машина демонструє чудові показники їзди на різних типах доріг та високу безпеку переміщення, а ціна дуже демократична.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024