«Копійки рятують життя» - в Острозькій гімназії збирають кошти онкохворим дітям

08 Жовтня 2020, 12:49
4782

Благодійний фонд «Скарбниця надії» закликає жителів Рівненщини пожертвувати для потреб важкохворих дітей гроші, які з 1 жовтня вивели з обігу. 

Батьки та учні 6-Б класу за ініціативи класного керівника Наталії Ярмолович взяли участь в акції «Милосердя», яка щорічно проводиться у закладі і передали кошти на лікування онкохворих діток Рівненщини - голові Благодійного Фонду «Скарбниця Надії» Мар'яні Реві. Острозький НВК «Школа І-ІІІ ступенів-гімназія» також підтримує акцію БФ «Скарбниця Надії» «Копійки рятують життя» і закликає усіх небайдужих долучитися до доброї справи.

«Ми збираємо кошти на відділення онкогематології, тому що там зараз дуже важка ситуація з медикаментами, деякі ліки вже закінчилися. У нас зараз є 18 дітей з онковідділення. І батьки постійно звертаються», - додає Мар'яна Рева.

В закладі акція «Копійки рятують життя» триватиме до 21 жовтня. Охочі віддати виведені з обігу 1, 2, 5, 25 копійок або старі гривні (залізні) до 2003-го року випуску, або ж будь-які інші монети чи купюри, можуть принести їх на перший поверх закладу у спеціальну банку.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024