Що віщують зірки для острожан на 14 травня

14 Травня 2017, 09:25
2311

Дорогі наші острожани, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Horo7.com.

Овнам 21.03 — 20.04

Сьогодні слід подбати про безпеку своєї і близьких, так як зростає ймовірність отримати травму. Ви поступово втратите відчуття впевненості в собі. Ваша розторопність дозволить взятися за кілька справ відразу і кожне довести до кінця. Непередбачені подія може призвести до серйозних конфліктів будинку.

Тельцям 21.04 — 21.05

Сьогодні можливі зміни. Не виключено, що підведуть ті, на кого Ви сподівалися. Сміливо проявляйте ініціативу, висувайте на розгляд колег і начальства свої ідеї та пропозиції. Вірогідні конфлікти з близькими, особливо зі старшими родичами.

Близнюкам 22.05 — 21.06

День буде відзначений високою активністю. Не давайте необдуманих обіцянок, не потворствуйте своїм бажанням. Приділіть особливу увагу розминці або відмовтеся від занять і просто прогуляйтеся на свіжому повітрі. Фортуна прихильна конструкторам і архітекторам.

Ракам 22.06 — 23.07

Цей день дуже сприятливий для мандрівки, особливо якщо врахувати фінансове становище, від якого безпосередньо залежить будь-яку подорож. Велика ймовірність того, що Вас попросять заплатити за старими рахунками. Чим складніше Ваша задача, тим краще Ви її реалізуєте. Увечері постарайтеся гарненько відпочити, прийміть перед сном теплу ванну для зняття напруги.

Левам 24.07 — 23.08

Сьогодні вам краще відпочити: у справах успіху не чекайте. Ви будете цілком здорові, якщо не брати до уваги загальне пригнічений стан і деяку нервозність. Можлива зустріч з людиною, з яким Ви колись були пов'язані і не бачилися дуже давно. Хочеш не хочеш, а доведеться розщедритися, адже всього не заплануєш.

Дівам 24.08 — 23.09

День підіб'є Вас на суперечки зі старшими. Бізнесмени зможуть укласти вигідні контракти або знайти надійних партнерів. Нові зв'язки з діловими партнерами можуть виявитися досить міцними. Будьте обережні з електроприладами.

 

Терезам 24.09 — 23.10

День сприятливий серйозній роботі і здійснення сміливих задумів. Ви станете ще більш серйозним і працьовитим. Роботи опиниться знову в надлишку, але вона, як ніколи, Вас дратує і стомлює. Ймовірно отримання премії.

Скорпіону 24.10 — 22.11

Сьогодні можна цілком розраховувати на успіх у справах. Вам, можливо, вдасться чітко сформулювати свої цілі і завдання. Швидше за все, саме цей день дозволить Вам прийти до згоди з партнером або знайти мир у душі. Будьте обережні з автомобілем.78+/+

Стрільцям 23.11 — 21.12

Сьогодні Вас чекають фінансові втрати - все із-за Вашої надмірної самовпевненості. Не виключено несподівану пропозицію або зустріч з давнім партнером по бізнесу. Ретельніше контролюйте підвищену образливість, щоб уникнути сварок будинку. Але не приймайте все так близько до серця.

Козерогам 22.12 — 20.01

День додасть рішучості Вашим діям. Впливові люди допоможуть вашому просуванню по службі. В кінці дня можливий несподіваний поворот подій, будьте напоготові - ситуація може вийти з-під контролю. Увечері добре розім'ятися в тренажерному залі.

Водоліям 21.01 — 19.02

Сьогодні до вас звернуться з діловою пропозицією, але приймати його відразу не варто, так як воно виявиться не дуже вигідним для вас. Ви ведете правильну фінансову політику, але постійно виникають спокуси, і треба розумно розпорядитися своїми коштами. Несприятливий час для колективних занять або спільних заходів, однак, все за щоб ви не взялися сьогодні в плані індивідуальної творчості, буде успішно реалізовано. Перевантаження небезпечні нервовим зривом.

Рибам 20.02 — 20.03

Активний, творчий день. В справах слід бути гранично уважними, тому що ви можете зробити елементарну помилку, небезпечну фінансовими втратами. Ніхто сьогодні не буде скаржитися на відсутність натхнення. Вплив планет нейтральне - можна займатися своїм здоров'ям, господарськими справами.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром