Що віщують зірки для острожан на 12 травня

12 Травня 2017, 07:45
2253

Дорогі наші острожани, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Horo7.com.

Овнам 21.03 — 20.04

Цей день сприятливий для зачаття дитини та інтимної близькості, але він поганий для здійснення великих покупок. Лінь і неуважність можуть звести нанівець всі ваші досягнення. Хочеш не хочеш, а доведеться розщедритися, адже всього не заплануєш.

Тельцям 21.04 — 21.05

День гарний для занять мистецтвом, але ніяк не бізнесом - Ви сьогодні дуже неуважні. Не виключено, що Ви проведете вечір з близькою людиною в романтичній обстановці при свічках. Швидкоплинний службовий роман може викликати відкриту неприязнь з боку колег і начальства. Будьте обережні з електроприладами.

Близнюкам 22.05 — 21.06

День буде напруженим з самого ранку. Напружена домашня атмосфера спонукає Вас провести вечір у товаристві друзів. Приділіть більше уваги дітям, надовго не спускайте їх з очей, щоб не загубилися або не накоїли лиха. Ймовірно отримання премії.

Ракам 22.06 — 23.07

Дуже ймовірно, що день почнеться з конфлікту. Можливі ділові зустрічі або телефонні переговори з друзями або родичами. Хороший момент для початку ремонту, переробок у квартирі, покупки меблів. Будьте обережні з автомобілем.

Левам 24.07 — 23.08

Цей день - чудовий час для активного відпочинку з сім'єю, для занять спортом. Зустріч з друзями обіцяє цікавий вечір. Неможливість виконати деякі з них викличе роздратування. Але не приймайте все так близько до серця.

Дівам 24.08 — 23.09

Сьогодні Ви бадьорі й ініціативні, всі справи будуть вдаватися. Не слід сьогодні домашніх тварин вести до ветеринара , по можливості відкладіть цей захід на кілька днів. Сьогодні не поспішайте давати згоду, інакше можливі помилки, чреваті серйозними наслідками у відносинах з людьми. Увечері добре розім'ятися в тренажерному залі.

Терезам 24.09 — 23.10

День сприятливий для будівельників, для зайнятих у сферах техніки і послуг. Ви поступово втратите відчуття впевненості в собі. Виявляйте стриманість, не йдіть напролом - і Ви отримаєте можливість досягти задуманого. Перевантаження небезпечні нервовим зривом.

Скорпіону 24.10 — 22.11

На службі сьогодні вам варто бути вкрай обережним і уважним. Не виключено, що підведуть ті, на кого Ви сподівалися. При зустрічі з коханою людиною, можливі серйозні ускладнення стосунків, аж до сварки. Вплив планет нейтральне - можна займатися своїм здоров'ям, господарськими справами.

Стрільцям 23.11 — 21.12

Енергії у Вас сьогодні хоч відбавляй. Не давайте необдуманих обіцянок, не потворствуйте своїм бажанням. Якщо вирішується житлове питання, то необхідно буде "покрутитися", щоб не залишитися в дурнях. Успішним виявиться звернення в органи влади.

Козерогам 22.12 — 20.01

Сьогодні такий день, коли варто віддатися цілком і повністю захватившему Вас почуттю. Велика ймовірність того, що Вас попросять заплатити за старими рахунками. Тому розплатіться з кредиторами, тим більше, що незабаром фінансові труднощі змінить успіх. Настав час пожинати плоди.

Водоліям 21.01 — 19.02

Сьогодні будьте тихіше води, нижче трави. Ви будете цілком здорові, якщо не брати до уваги загальне пригнічений стан і деяку нервозність. Ваша комунікабельність має до зустрічей з друзями і близькими людьми. Ймовірна нова романтична зв'язок.

Рибам 20.02 — 20.03

День небезпечний для Вас любовними переживаннями, розчаруваннями, інтригами. Бізнесмени зможуть укласти вигідні контракти або знайти надійних партнерів. Справи призначені на сьогодні, пройдуть на рідкість вдало. Допоможіть оточуючим і вони будуть Вам вдячні.

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024