Що віщують зірки для острожан на 9 травня

09 Травня 2017, 07:39
2368

Дорогі наші острожани, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Horo7.com.

Овнам 21.03 — 20.04

Ви відчуєте сьогодні емоційний підйом, однак ні в якому разі не втрачайте розсудливості. Ваша прямота і відвертість допоможуть розвіяти недомовленості. Працівники інтелектуальної праці сьогодні укладено вигідні договори на проведення наукових робіт. Будьте обережні з начальником.

Тельцям 21.04 — 21.05

Сьогодні Ви отримаєте задоволення від будь-якої фізичної навантаження - так Ви скинете напругу, що нагромадилася. Багато хто сьогодні надто емоційні. Зірки нагадують про те, що потрібно відвідати рідних. Вдалий день для людей творчих професій.

Близнюкам 22.05 — 21.06

Сьогодні Ви будете користуватися рідкісним успіхом у протилежної статі. Ваша робота і обов'язок перед близькими поглинуть всю Вашу увагу. Того, хто не замислюється про далекі труднощі, чекають близькі неприємності. Вирушаючи всією сім'єю на дачу, в ліс.

Ракам 22.06 — 23.07

Завдяки Вашому досвіду сьогодні вдасться правильно розпорядитися мають засобами. Не поспішайте довіряти малознайомим людям. Доведеться повернутися до питань, встававшим раніше і вже вважався закритими. Увечері чекайте приємних гостей.

Левам 24.07 — 23.08

День передвіщає відмова високопосадовців підтримати Вас. Всі неприємності підстерігають вас сьогодні, сприймайте без емоцій. Ваше бажання привести квартиру в належний вигляд, може не зустріти підтримки у домашніх, що призведе до довгих дебатів і сварок. Будьте обережні з літаком.

Дівам 24.08 — 23.09

На сьогодні варто запланувати зустріч з представниками державних контролюючих інстанцій. Можливі проблеми матеріального характеру, якщо Ви дозволяли собі розслабитися, то вірогідні фінансові труднощі. Невдалий день для сексу. Не варто розслаблятися! Вам необхідні сьогодні воля і розум.

Терезам 24.09 — 23.10

Сьогоднішній день - найкращий фон для ділових поїздок і переговорів. Можливо ви дійсно отримаєте гроші і навіть не в одному місці. Спроби зрозуміти ситуацію і розібратися в ній за допомогою аналізу виявляться марними. Утримайтеся від важкої їжі.

Скорпіону 24.10 — 22.11

На цей день не варто планувати ділові зустрічі. Не виключено, що Вас розчарують дії близьких людей. Швидше за все, вас чекають сьогодні матеріальні труднощі. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.

Стрільцям 23.11 — 21.12

Сьогодні не найкращий день для спілкування зі старшими, батьки стануть наполягати на своєму, переконувати їх марно. Нарешті принесе плоди справу, яку Ви вже вважали зовсім нікудишньою. Судячи з усього, родичі Вашої другої половини звернуться до Вас за порадою та допомогою. Добре підуть справи у комерсантів.

Козерогам 22.12 — 20.01

День навряд чи буде багатий подіями. У відношенні з начальством не рекомендується втрачати почуття міри і такту. Після великих звершень на трудовому фронті просіть підвищення - давно пора, і начальство чудово про це знає. Вдалі комерційні операції, можлива допомога з-за кордону.

Водоліям 21.01 — 19.02

Цей день сприятливий для зачаття дитини та інтимної близькості, але він поганий для здійснення великих покупок. Все, що буде відбуватися, піде Вам на користь, яким би дивним не здавалося на перший погляд. Не варто планувати на сьогодні серйозну роботу і важливі зустрічі. Увечері Ви станете ще більш дратівливою.

Рибам 20.02 — 20.03

День гарний для занять мистецтвом, але ніяк не бізнесом - Ви сьогодні дуже неуважні. Уникайте натиску і надмірної наполегливості у спілкуванні з коханою людиною. Незважаючи ні на які труднощі і перешкоди на Вашому шляху до перемоги і успіху, постарайтеся зберігати спокій, нові знайомства небажані. Ймовірні зустрічі з впливовими людьми.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024