Що віщують зірки для острожан на 8 травня

08 Травня 2017, 08:04
2409

Дорогі наші острожани, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Horo7.com.

ГОРОСКОП НА 8 ТРАВНЯ

Овнам 21.03 — 20.04

Цей день дуже сприятливий для мандрівки, особливо якщо врахувати фінансове становище, від якого безпосередньо залежить будь-яку подорож. Виключіть сьогодні зі свого меню м'ясо, замініть його овочами. Виявляйте стриманість, не йдіть напролом - і Вам представиться можливість досягти задуманого. Успішним виявиться звернення в органи влади.

Тельцям 21.04 — 21.05

Сьогодні вам краще відпочити: у справах успіху не чекайте. Не виключено несприятливий звістка або несприятливий збіг обставин. При зустрічі з коханою людиною, можливі серйозні ускладнення стосунків, аж до сварки. Настав час пожинати плоди.

Близнюкам 22.05 — 21.06

День підіб'є Вас на суперечки зі старшими. Найбільш плідною виявиться перша половина дня, тому спірні питання краще вирішити до обіду. Якщо вирішується житлове питання, то необхідно буде «покрутитися», щоб не залишитися в дурнях. Ймовірний новий романтичний зв'язок.

Ракам 22.06 — 23.07

День сприяє серйозній роботі і здійснення сміливих задумів. Не слід займатися розробкою нових проектів. Тому розплатіться з кредиторами, тим більше, що незабаром фінансові труднощі змінить успіх. Допоможіть оточуючим і вони будуть Вам вдячні.

Левам 24.07 — 23.08

Сьогодні можна цілком розраховувати на успіх у справах. Сьогодні спробуйте об'єктивно оцінити ситуацію, проявіть такт і добросердя. Ваша комунікабельність згодиьбся при зустрічі з друзями і близькими людьми. Успішні знайомства і поїздки.

Дівам 24.08 — 23.09

Сьогодні Вас чекають фінансові втрати - все через Вашу надмірну самовпевненвсть. Якщо з ранку Ви ще будете клювати носом, то вже години до одинадцятої Ваша внутрішня енергія почне виливатися назовні. Справи призначені на сьогодні, пройдуть на рідкість вдало. Не будьте невдячними.

Терезам 24.09 — 23.10

День додасть рішучості Вашим діям. На вас чекає плідний робочий день. Спроби почати що-небудь нове не увінчаються успіхом, зустрічі, призначені на сьогодні, скасуються з незалежних від Вас причин. Ваші стосунки можуть зайти в глухий кут.

Скорпіону 24.10 — 22.11

Сьогодні до вас звернуться з діловою пропозицією, але приймати її відразу не варто, так як воно виявиться не дуже вигідним для вас. Багато отримають премії або гонорари. Зробите все заплановане на сьогодні, вирішите спірні питання з сусідами, і ви встигнете підготуватися до приходу гостей. Намагайтеся зберігати спокійний стан душі.

Стрільцям 23.11 — 21.12

Активний, творчий день. Ваша стриманість буде сприйнята близькою людиною як неувага, що може призвести до непорозумінь та образ. Спортивне тренування може закінчитися травмою. Приділіть більше уваги дітям.

Козерогам 22.12 — 20.01

Сьогодні не наробіть помилок на роботі. Вас може чекати багато невідкладної роботи вдома. Гарний час для різнобічного спілкування, зустрічей з друзями, партнерами, будь-якого виду культурних заходів. Вигідно продавати валюту.

Водоліям 21.01 — 19.02

Сьогодні необхідно набратися терпіння і витримки, щоб уникнути конфліктів з близькими і підлеглими. Всі питання, швидше за все, дозволяється з вигодою для Вас. Не варто йти в гості до друзів разом з коханою людиною - вельми вірогідна сварка Вашої "другої половини" з дорогими Вашому серцю людьми. Вдало складуться любовні та сімейні стосунки.

Рибам 20.02 — 20.03

Сьогодні ви будете душею компанії. І будьте уважні у виборі партнерів - можливо, це надовго. Несподіваний інтерес можливо викличе у Вас релігія. Вечір краще провести в колі сім'ї.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024