Де в лісах Острожчини можна відпочити по-європейськи?

07 Травня 2017, 16:11
5728

Розпочався теплий період і на вихідні хочеться відпочити від міського шуму та виїхати на природу. У кожної родини є своє улюблене місце відпочинку. Але чи знаєте ви, що неподалік села Межиріч знаходиться чудове місце відпочинку у лісі, яке зроблене за європейськими мірками?

Місце відпочинку створене у 2016 році, воно займає площу 30 сотих. На цій території є альтанки, зроблені стаціонарне місце для вогнища також є велике місце для вогню для великої компанії, наявні смітники та охайний туалет. Також по периметру розміщені інформаційні знаки про те, як поводити себе у лісі, про червонокнижні рослини та тварини. А ще тут є невеличкий дитячий майданчик, де можуть побавитися діти.

«Місце відпочинку розташоване на межі Рівненської та Хмельницької областей, своєрідний форпост для людей, які їдуть по трасі. Також неподалік знаходиться табір «Країна мрій». В літній період батьки постійно приїздять відвідувати дітей, тому щоб вони не шукали де присісти у лісі ми зробили місце де можна культурно провести час. Тут зроблено за європейськими стандартами для якісного відпочинку людей» – зазначає лісничий Новомалинського лісництва Віталій Толочик.
















 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром