Що віщують зірки для острожан на 7 травня

07 Травня 2017, 07:18
2416

Дорогі наші острожани, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Horo7.com.

Овнам 21.03 — 20.04

День гарний для самоосвіти і розширення загального кругозору. Саме сьогодні Вам, можливо, пощастить вирішити проблеми особистого життя. Перевіряйте термін придатності на препаратах, які Ви збираєтеся витратити, ні в якому разі не перевищуйте дозування. Будьте обережні з літаком.

Тільцям 21.04 — 21.05

День передвіщає успіх у любові, вдалі побачення, вечірки. Мрії повинні відповідати реальності. Якщо у Вас є друзі, з якими ви з якихось причин посварилися і давно не бачилися, запросіть їх в гості. Не варто розслаблятися! Вам необхідні сьогодні воля і розум.

Близнюкам 22.05 — 21.06

День відзначений важливими змінами та отриманням несподіваних неприємних звісток. На всякий випадок обійдіть питання спадщини, інакше нічого, крім роздратування і образ, не вийде. Якщо, ви не перебуваєте в шлюбі, то можливо, треба зареєструвати свій союз. Утримайтеся від важкої їжі.

Ракам 22.06 — 23.07

Цей день буде найбільш сприятливим для відновлення дружніх відносин. Не рекомендується братися за серйозну і трудоємку роботу на службі і вдома. Постарайтеся лягти спати раніше. Варто більше уваги присвятити собі, своєму здоров'ю.

Левам 24.07 — 23.08

День гарний для любовного пояснення, одруження, домашнього свята. Будьте стриманіші - все буде залежати від Вашого вміння тримати себе в руках. Вас можуть чекати нагороди або осуду, в залежності від того, як Ви діяли в минулому. Добре підуть справи у комерсантів.

Дівам 24.08 — 23.09

День обіцяє Вам душевну рівновагу, сприяє заходам щодо зміцнення здоров'я. Якщо Ви добре попрацювали, то сьогодні зберете славний урожай. Сьогодні надовго не втрачайте дітей з очей, щоб не загубилися або не накоїли лиха. Страждаючим хворобами шлунка рекомендується виключити сьогодні зі свого меню солоне і гостре. Вдалі комерційні операції, можлива допомога з-за кордону.

Терезам 24.09 — 23.10

Сьогоднішній вечір зробить подружні стосунки гармонійнішими. Ваша прямота і відвертість допоможуть розвіяти недомовленості. Відповідний момент для з'ясування відносин з коханою людиною. Увечері Ви станете ще більш дратівливими.

Скорпіону 24.10 — 22.11

День розташовує до ліні і може бути шкідливим для здоров'я. Багато хто сьогодні надто емоційні. Романтичний настрій не дозволить займатися нудною роботою. Ймовірні зустрічі з впливовими людьми.

Стрільцям 23.11 — 21.12

Сьогодні цілком можливі серйозні зміни в справах. Ваша робота і обов'язок перед близькими поглинуть всю Вашу увагу. Співпраця принесе Вам прибуток та вигідні ділові зв'язки. Не призначайте на сьогодні ділові переговори.

Козерогам 22.12 — 20.01

День принесе багато тривог і хвилювань, пов'язаних з близькою людиною. Не поспішайте довіряти малознайомим людям. Dваша прискіпливість може спровокувати конфлікт між Вами і коханою людиною. Добре підуть справи у фінансистів.

Водоліям 21.01 — 19.02

День гарний, як для розумової, так і фізичної роботи. Всі неприємності підстерігають вас сьогодні, сприймайте без емоцій. Не приймайте ніяких важливих рішень і серйозних зобов'язань - на сьогоднішній день час для цього ще не настав. Будьте обережні з комп'ютером.

Рибам 20.02 — 20.03

День особливо сприятливий для людей, зайнятих творчістю. Можливі проблеми матеріального характеру, якщо Ви дозволяли собі розслабитися, то вірогідні фінансові труднощі. Необхідно обмежити солону, жирну і гостру їжу. Ймовірно романтичне знайомство з людиною здалеку.

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024