У середині жовтня проходитиме мандрівний табір «Стежками князів Острозьких» 

21 Вересня 2020, 13:02
5415

Мандрівний табір «Стежками князів Острозьких» проходитиме 16-17-18 жовтня 2020 року на території Острозького та Здолбунівського районів Рівненської області.

Це трьохденний 50-ти кілометровий похід визначними та історичними місцями Острозького та Здолбунівського районів, який спрямований на патріотичне виховання молоді. У ході мандрівного табору відбуватимуться заходи, які спрямовані на зацікавлення історією та місцевими туристичними цікавинками.

Маршрут мандрівного табору проляже визначними історичними місцями, територією Дермансько-Острозького національного парку та пройде через такі населені пункти: Острог, Межиріч, Лючин, Новомалин, Буща, Батьківці, Ілляшівка, урочища Пекло, Зіньків Камінь та Ринва, урочище Гурби. Відкриття та старт мандрівного табору відбудеться на центральній площі м. Острог (проспект Незалежності). Ночівля та стоянка табору відбудеться в с. Батьківці (в садибі зеленого туризму «Українська хата»).

Цей маршрут учасники долатимуть пішки. Повернення з кінцевої точки маршруту (урочище Гурби) до місця відкриття - автобусом.

Реєструйтеся за покликанням:  https://cutt.ly/6fBCpc4

 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024