Що віщують зірки для острожан на 6 травня

06 Травня 2017, 09:47
2391

Дорогі наші острожани, щоб переконатися в правильності своїх дій, обов'язково перегляньте гороскоп перед прийняттям якогось рішення. А якщо щось не вдасться, то все можна списати на гороскоп.

Тому, допивайте улюблену каву та переходьте до читання свого гороскопу, який однозначно допоможе вчинити якнайкраще.

Цей цікавий гороскоп для вас підготувало видання Horo7.

 

Овнам 21.03 — 20.04

Дуже ймовірно, що день почнеться з конфлікту. Зайве зарозумілість, імпульсивність, можуть стати причиною необачного вчинку. Придбане сьогодні або виявиться прихованим браком, або незабаром розчарує Вас. Успішні знайомства і поїздки.

Тельцям 21.04 — 21.05

Цей день - чудовий умова для активного відпочинку з сім'єю, для занять спортом. Любовні розчарування Вами будуть переноситися з працею. Якщо у Вас є друзі-іноземці, сьогодні найкращий день для зустрічі з ними. Не будьте невдячними.

Близнюкам 22.05 — 21.06

Сьогодні Ви бадьорі й ініціативні, всі справи будуть вдаватися. Ви зможете розраховувати на допомогу своєї «другої половини». Існує ймовірність емоційних зривів, і, якщо вам треба звертатися в державні інстанції, зберігайте самовладання. Ваші стосунки можуть зайти в глухий кут.

Ракам 22.06 — 23.07

День сприятливий для будівельників, для зайнятих у сферах техніки і послуг. Даремно не обманюйтесь та не впадайте у відчай, невдачі будуть короткочасними. Після обіду Ваш настрій зміниться, Ви відчуєте себе більш зібрано, справи підуть краще. Намагайтеся зберігати спокійний стан душі.

Левам 24.07 — 23.08

На службі сьогодні вам варто бути вкрай обережним і уважним. Виникне безліч невідкладних справ - навряд чи їх здійснення піде Вам на користь. Вам можуть зробити вигідну ділову пропозицію, від якого не варто відмовлятися. Приділіть більше уваги дітям.

Дівам 24.08 — 23.09

Енергії у Вас сьогодні хоч відбавляй. Якщо Ви водите машину, будьте уважні на дорозі. На роботі, можливо, доведеться вирішувати правові та юридичні питання, звертатися в суд. Вигідно продавати валюту.

Терезам 24.09 — 23.10

Сьогодні такий день, коли варто віддатися цілком і повністю захватившему Вас почуттю. Виключіть сьогодні зі свого меню м'ясо, замініть його овочами. Відповідний момент для візиту до лікаря за рецептом необхідного ліки. Вдало складуться любовні та сімейні стосунки.

Скорпіону 24.10 — 22.11

Сьогодні будьте тихіше води, нижче трави. Не виключено несприятливий звістка або несприятливий збіг обставин. Родичі допоможуть влаштуватися на цікаву та прибуткову роботу. Вечір краще провести в колі сім'ї.

Стрільцям 23.11 — 21.12

День небезпечний для Вас любовними переживаннями, розчаруваннями, інтригами. Найбільш плідною виявиться перша половина дня, тому спірні питання краще вирішити до обіду. Вам не вдасться піти від неприємного серйозної розмови. Ваш настрій покращиться.

Козерогам 22.12 — 20.01

Сьогодні є небезпека потрапити під вплив власних ілюзій і самообману. Не слід займатися розробкою нових проектів. Буде багато зустрічей, обнадійливих переговорів, можливо, відкриються привабливі перспективи. Приділіть більше уваги коханій людині.

Водоліям 21.01 — 19.02

Ви відчуєте сьогодні емоційний підйом, однак ні в якому разі не втрачайте розсудливості. Сьогодні спробуйте об'єктивно оцінити ситуацію, проявіть такт і добросердя. Можливі перебої в подачі електроенергії. Вечір багато посветят любові і розваг.

Рибам 20.02 — 20.03

Сьогодні Ви отримаєте задоволення від будь-якої фізичної навантаження - так Ви скинете напругу, що нагромадилася. Якщо з ранку Ви ще будете клювати носом, то вже години до одинадцятої Ваша внутрішня енергія почне виливатися назовні. Деякі, нарешті, знайдуть щось, що давно шукали. Будьте обережніше з отруйними речовинами, ретельно дотримуйтесь дозування ліків.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024