Триває комплексна превенція держпраці в Острозі

16 Вересня 2020, 12:52
3616

Управління Держпраці у Рівненській області повідомляє, що майже 20 суб’єктів господарювання сфери торгівлі, надання послуг та громадського харчування Острога відвідали під час інформаційного візиту фахівці Управління Держпраці у Рівненській області. В рамках комплексної превенції інспектори праці роз’яснили роботодавцям та працівникам про переваги легальних трудових відносин, вимоги з безпеки та гігієни праці, обов’язковість виконання протиепідемічних заходів.

Водночас, фахівці здійснили моніторинг дотримання відповідних вимог.

З роботодавцями та працівниками закладів торгівлі та надання послуг спілкувалися головні державні інспектори відділу з питань здійснення державного контролю за додержанням законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Управління Михайло Семенюк та оксана Кондрачук.

Нагадуємо, що на Рівненщині водночас з інформаційно-роз’яснювальною превенцією триває інспекційна кампанія з питань незадекларованих трудових відносин, яка включає заходи реагування на виявлені під час моніторингу ризики порушень законодавства про працю.

Управління Держпраці у Рівненській області закликає всіх роботодавців не зволікати і оперативно врегулювати трудові відносини з найманими працівниками.





 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024