В Острозі скликають чергову сесію міської ради

15 Вересня 2020, 13:45
4635

14 вересня 2020 року Острозький міський голова Олександр Шикер підписав розпорядження № 91-р «Про скликання чергової вісімдесят шостої сесії Острозької міської ради сьомого скликання».

Про це повідомляють в Острозькій міській раді.

Згідно розпорядження сесія відбудеться 25 вересня 2020 року за адресою вул. Героїв Майдану, 4 (внутрішнє подвір'я приміщення Острозької міської ради) о 10.00 год.

Як стало відомо, до порядку денного сесії включено наступні питання:

1. Про затвердження порядку денного 86-ї сесії Острозької міської ради сьомого скликання.
2. Подання депутатських запитів, заслуховування інформації про їх виконання.
3. Про звіт директора Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр міста Острога» щодо діяльності центру.
4. Про розгляд заяв громадян, клопотань підприємств, установ, організацій про вилучення та надання земельних ділянок у місті Острозі.
5. Про розгляд заяв громадян, клопотань підприємств, установ, організацій про вилучення та надання земельних ділянок у селі Розваж.
6. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель міста Острога на території Острозької міської ради Рівненської області.
7. Про уповноваження ПрАТ «Рівнеобленерго» на виконання функцій замовника з електрифікації території житлової забудови, обмеженої вулицями: Центральна, Шевченка с. Розваж та вул. Татарська м. Острог. 8. Про уповноваження ПрАТ «Рівнеобленерго» на виконання функцій замовника з електрифікації території житлових масивів по вул. Пухова в м. Острозі.
9. Про внесення доповнень до рішення Острозької міської ради від 20.12.2019 №1043 «Про організацію харчування дітей пільгової категорії, встановлення вартості одноразового безоплатного харчування в закладах загальної середньої освіти, плати за відвідування дітьми закладів дошкільної освіти».
10. Про надання фінансової допомоги жителям Острозької міської об’єднаної територіальної громади.
11. Про затвердження переліку об’єктів, які будуть фінансуватися у 2020 році за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансування заходів соціально-економічної компенсації ризику населення, яке проживає на території зони спостереження.
12. Про внесення змін до бюджету Острозької міської об’єднаної територіальної громади на 2020 рік.
13. Різне.

Разом з тим, у міській раді звертають увагу, що у випадку несприятливих погодніх умов пленарне засідання 86-ї сесії Острозької міської ради відбудеться за адресою: м. Острог, пл. Декабристів, 6-а (актова зала Острозької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1).

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024