Острозький район буде однією територіальною громадою

04 Травня 2017, 11:38
6673

Острозький район може стати однією об`єднаною територіальною громадою. Таку пропозицію розглядають у районних органах влади.

Попередньо планувалося створення двох об'єднаних територіальних громад на території Острожчини. Одна із центром в Острозі, інша із центром в Оженині.

Для створення однієї ОТГ на території району є декілька причин.

«Суміжні сільські ради з Оженином не виявили бажання об'єднуватися. Також практика показує, що більше громада є потужнішою та перспективнішою.» – зазначає голова Острозької РДА Богдан Турович

Зараз вносяться зміни до Перспективного плану формування територій громад, які має затвердити рівненська обласна рада. Зауважимо, що в разі, якщо Острожчина стане однією об'єднаною територіальною громадою, то це буде найбільше ОТГ в Рівненській області.

На сайті «Розумне місто» розпочалося опитування з цього приводу, адже у цьому питанні важлива думка кожного жителя Острожчині.

Місцевих жителів запитують, чи підтримують вони створення єдиної об'єднаної громади в межах району, яка в свою чергу стане найбільшою ОТГ в Рівненській області?

ВІДПОВІСТИ НА ЗАПИТАННЯ


 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50