На Острожчині знову знайшли сміття зі Львова

03 Травня 2017, 10:23
3524

Сміття викинули посеред дороги, в лісовій місцевості, біля с. Країв, Острозького району.  Про це у соцмережах повідомив депутат Рівненської обласноі ради Володимир Муляр.

Вранці 02 травня житель с. Країв зателефонував до голови сільської ради і повідомив, що посередині дороги висипано дві машини сміття. Голова сільської ради направила на місце директора Комунального підприємства «Вега Плюс». Було також викликано поліцію, яка провела обстеження зареєструвала факт порушення та склали акт.

«Такі дії завдають збитки місцевим бюджетам тому, що нам це сміття потрібно прибрати з проїжджої частини, і щоб його прибрати ми повинні підписати договір з підприємцем, який має трактор з ковшом і заплатити для нього за надану послугу. А це звичайно не малі кошти. І врешті решт, чому ми маємо витрачати кошти з свого місцевого бюджету на Львівське сміття, коли можна було пофарбувати забор дитячого майданчика чи встановити 6 сміттєвих урн» – вважає депутат Острозької районної ради Олександр Крамар.

У грудні близько 12 тонн сміття зі Львова знайшли поблизу селища Оженин Острозького району.

Але це проблема не лише Острожчини, а загалом Рівненської області. Сміття зі Львова «подорожувало» по Гощанському, Дубенському, Острозькому, Млинівському та інших районах Рівненської області, «заїжджало» навіть в обласний центр. 


 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39