В Острозі до переліку проєктів Громадському бюджету включили ще два

10 Вересня 2020, 17:00
4691

У середу, 9 вересня, у залі засідань Острозької міської ради, відбулося засідання координаційної ради по Громадському бюджету Острога.

Про це інформують Острозькій міській раді.

Як стало відомо, за підсумками обговорення, присутні члени координаційної ради проголосували за допуск до голосування двох проєктів, які мали позитивну експертну оцінку, але не були допущені голосуванням координаційної ради.

Відтак, тепер можна проголосувати за проєкт «Підсилимо звук – підсилимо місто!» (придбання комплекту звукопідсилюючої апаратури, автор Юлія Ярмолка) та «Кулінарні вподобання острожан 17 століття на основі археологічних розкопок попередніх років на початку вулиці Татарської» (автор Олександр Бондарчук).

Разом з тим, звертаємо вашу увагу, що ознайомитись із проєктами, які були допущені до голосування та проголосувати за проєкт, який хочете підтримати, можна на сайті https://budget.e-dem.ua/5610900000, або в ЦНАП м.Острога, який розташований за адресою: м.Острог, вул. Максима Кривоноса,32.

Крім того, клієнти ПриватБанку також можуть проголосувати в терміналах банку. Для цього треба просто авторизуватися в терміналі, обрати пункт «Голосування за проєкти міст» та місто Острог.

Голосувати за проєкти можуть жителі Острозької міської ОТГ (громадянами України віком від 18 років, які зареєстровані або проживають на території Острозької міської ОТГ, що підтверджується офіційними документами – довідкою про місце роботи, навчання, служби чи іншими документами, що підтверджують факт проживання в Острозькій міській ОТГ) шляхом заповнення бланку для голосування в паперовому або електронному вигляді. Кожен житель Острозької міської ОТГ має два голоси та може особисто проголосувати за один малий (вартісна межа проекту до 30000,00 гривень)  та один великий (вартісна межа проекту до 200000,00 гривень) проекти.

 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024