Із міського бюджету виділили ще 190 тис. грн на «Веселий дворик»

30 Квітня 2017, 17:05
3309

Багато Острожан вже змогли оцінити майданчик з тренажерами та дитячими атракціями, який знаходиться між пр. Незалежності та вул. Павлюка. Але він ще не до кінця завершений. Для того, щоб закінчити всі роботи на майданчику та прилеглій території потрібно ще 190 тис. грн.

Більша частина цієї суми (120 тис. грн) піде на облаштування пішохідної доріжки, яка з'єднує вул. Павлюка з центральною вулицею міста.

«Вибравши місце для «Веселого дворика» саме між пр. Незалежності та вул. Павлюка ми вирішили проблему, яка там існувала досить довго. Зник смітник, який був на тому місці. Разом з тим, ми відремонтуємо стежку та спуск, яка з'єднує ці дві вулиці. А ще це буде дуже зручно для мам із візочками, яким не доведеться робити велике коло щоб дістатися до садочка «Веселка». Виділення цих додаткових 120 тис. – це вирішення проблеми, яка існувала давно, хоча безпосереднього відношення до майданчика вона немає» – зазначила заступник міського голови Ольга Логвін.




Депутатів обурила така сума, адже на майданчик вже було потрачено понад 100 тис. грн. Загальна сума, у яку обійдеться цей майданчик для міста становитиме близько 400 тис. грн.

«Ми вже витратили 117 тис. на облаштування самого майданчика. Ці кошти пішли на придбання обладнання (тренажерів). Планування території, облаштування дренажу, який зроблений дуже якісно, вже установлені тренажери. Залишилося лише покласти асфальт на баскетбольному майданчику, завезти пісок та покласти декілька квадратів бруківки на вході до майданчика. В120 тис, які підуть на облаштування доріжки входить установка поручня і ремонт доріжки зі з'їздом для людей з обмеженими можливостями» – розповів начальник управління містобудування, архітектури Сергій Кирилюк.

На черговому засіданні Острозької міської ради, 28 квітня, депутати виділили потрібну суму для закінчення облаштування «Веселого дворика»












 

Читайте також:

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024