Центральну прощу міста назвали Майданом Свободи

29 Квітня 2017, 12:45
6453

28 квітня відбулася чергова сесія Острозької міської ради, на якій присвоїли назви вулицям у новоствореному масиві по вул. Пухова. Вирішили назвати і центральну площу міста.

До цього часу, центральна площа міста не мала ніякої назви, про це розповів голова громадської комісії з питань найменувань Андрій Смирнов. Тому, він запропонував назвати головну площу Острога Майданом Свободи. Цю пропозицію депутати підтримали одноголосно.

На засіданні депутати проголосували за присвоєння назв вулиць новоствореному масиві по вул. Пуховаю Дві вулиці масиву назвали на честь загиблих героїв Владислава Рильського та Володимира Чепелюка.

Провулки матимуть назви: пров. Сергія Козицього (український композитор, просвітник, громадський і політичний діяч 20-30 років минулого сторіччя), пров. Марковичів (Дмитра (український громадський і державний діяч, правник, письменник) та Лева(син Дмитра Васильовича Марковича)) та пров. Вишневий. Про це повідомляє прес-служба Острозької міської ради.

Нагадає 21 квітня відбулося засідання громадської комісії з питань найменувань, на якому було затверджено пропозиції щодо назв вулиць у новоствореному масиві по вул. Пухова.

Читайтет також: 

Центр Острога з висоти пташиного польоту

Острозькі депутати проти одностатевих шлюбів

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024