Острожанка Олександра Черній за підсумками дев’ятого туру «Олімпійського літа» отримала бронзу

01 Вересня 2020, 12:40
4448

Завершився дев’ятий, крайній, тур Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо» у Рівненській області.

Про це повідомляють на сторінці Спорт для всіх Рівненщини.
Нагадаємо, впродовж липня - серпня 2020 року, кожні вихідні, комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради спільно з Відділенням НОК України в Рівненській області пропонували усім бажаючим долучатися до спортивних активностей з цікавим та креативним змістом.

Пропонували конкурси та естафети з використанням скакалок, гімнастичних обручів, футбольних та баскетбольних м’ячів; легкоатлетичних активностей; їзду на велосипедах, самокатах, скейтах, гіробордах, гіроскутерах, моноколесах, моноскутерах; гімнастику в домашніх умовах, на спеціально облаштованих майданчиках, вправи на вуличних тренажерах (брусах, перекладинах); пляжні розваги на воді з використанням спортивного інвентарю; пляжний волейбол, пляжний футбол, бадмінтон, фризбі; піші подорожі, подорожі на велосипедах, байдарках, катамаранах тощо.

«Отож, за підсумками дев’ятого туру, перше місце здобув Володимир Хайчевський з міста Радивилів. Друге місце посів Максим Федорук з Бугаївської ОТГ, а бронзова нагорода дісталася Олександрі Черній з міста Острог», - повідомляють організатори.



Всі вони будуть нагороджені дипломами, медалями, призами та сувенірами від організаторів заходу.
Крім того, стало відомо, що захід «Олімпійське літо. Суперфінал» у рамках Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо» у Рівненській області відбудеться у звичному форматі серед переможців та призерів дев’яти турів вищевказаного заходу у відповідній події «Олімпійське літо. Суперфінал» в соціальній мережі «Фейсбук, з 4 по 7 вересня 2020 року. До участі у суперфіналі запросили наступних острожан:

 

  • Кінах Вероніку;
  • Мазярчука Дмитра;
  • Григора Нестора;
  • Кравченка Володимира;
  • Стецюк Соломію;
  • Лозюка Федора;
  • Черній Олександру.

Читайте також: Острозькі театрали отримали перемогу у Всеукраїнському фестивалі. 

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024