Приймальна комісія Острозької академії буде продовжувати свою роботу в умовах «червоної зони»

24 Серпня 2020, 16:30
5163

Вступна кампанія в Національному університеті «Острозька академія» буде продовжуватися у дистанційному та очному режимі з дотриманням усіх епідеміологічних норм відповідно до рішення ректорату та приймальної комісії.

Про це повідомляють на офіційному сайті навчального закладу.

Для вступників на перший (бакалаврський) рівень вищої освіти 

Для вступників на 1 курс на державну форму навчання подача оригіналів документів здійснюватиметься з 27 до 31 серпня включно. Після отримання рекомендації, з абітурієнтами обов’язково сконтактують представники приймальної комісії. У випадку, якщо вступники не зможуть дістатися до університету, то заклад має право прийняти оригінали документів «Новою поштою» до 5 вересня. 

Вступникам на платну форму навчання теж необхідно комунікувати з представниками приймальної комісії та деканатів факультетів/інституту, на освітньо-професійні програми яких вони планують вступати. Подати оригінали документів на навчання за кошти фізичних та\або юридичних осіб з 27 серпня до 5 вересня потрібно «Новою поштою» або привезти особисто з дотриманням усіх епідеміологічних норм.

Для вступників на другий (магістерський) рівень вищої освіти

Складання фахових вступних випробувань в онлайн режимі з аутентифікацією особи вступника та з використанням застосунків: Google Meet, Zoom й Інформаційної системи Moodle буде здійснюватися відповідно до затвердженого розкладу 25 - 26 серпня: https://www.oa.edu.ua/ua/abiturijentovi/master/rozkladi_vstupnih_viprobuvan#1.

Крім того, кожен вступник отримає детальну інструкцію щодо складання фахового вступного випробування на електронну скриньку.

Надіслати результати своїх творчих доробків для підтвердження додаткових балів потрібно на електронну пошту [email protected] до 26 серпня. У листі необхідно вказати прізвище, ім’я, по батькові, номер телефону та спеціальність, на яку вступає абітурієнт. 

Приймальна комісія та консультаційний центр для абітурієнтів продовжує свою роботу в звичному режимі з дотриманням усіх епідеміологічних норм. Отримати консультацію щодо вступу та навчання Ви можете за телефонами: (096) 02 668 80, (097) 55 374 10.

Нагадаємо: В Острозі розповіли історію студентсько-викладацького храму.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024