Острожанка Вероніка Кінах перемогла у сьомому турі «Олімпійського літа» на Рівненщині

17 Серпня 2020, 16:00
4732

Комунальний заклад «Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Рівненської обласної ради разом з Відділенням НОК України в Рівненській області підвели підсумки 7 туру Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу «Олімпійське літо» у Рівненській області.

Про це повідомляють на сторінці Спорт для всіх Рівненщини.

Нагадаємо, за його умовами, учасники з 14 по 17 серпня 2020 року завантажували відео у відповідній події на сторінці «Спорт для всіх Рівненщини» в соціальній мережі «Фейсбук», на якому демонстрували довільну рухову активність: гімнастика в домашніх умовах, на спеціально облаштованих майданчиках, вправи на вуличних тренажерах (брусах, перекладинах тощо). Перемогу здобував той учасник, відео з яким отримає найбільше вподобань у відповідній події «Олімпійське літо на Рівненщині. 7 тур» в соціальній мережі «Фейсбук».

«За підсумками проведення заходу, перше місце здобула Вероніка Кінах з міста Острог. Друге місце посів Максим Федорук з Бугаївської ОТГ, а бронзова нагорода дісталася Володимиру Хайчевському з міста Радивилів», - повідомляють організатори заходу.





Всі вони будуть нагороджені дипломами, медалями, призами та сувенірами від організаторів заходу.

Читайте такожВідсьогодні Рівненщина житиме за новою картою карантинних зон.

Коментар
17/04/2024 Вівторок
16.04.2024