Острозькі школярі дізналися про містичну сторону нашого міста

22 Квітня 2017, 14:35
2974

У четвер, 20 квітня, в рамках відкриття туристичного сезону в Острозі відбувся квест «Містичний Острог». Три команди острозьких шкіл взяли участь у захопливому та надзвичайно цікавому змаганні.

«Найкращим показником проробленої роботи для мене особисто є задоволені школярі, які хочуть, щоб подібні заходи проводилися знову! Тішуся, коли бачу запал в їхніх очах, нестримну енергію і бажання перемогти, ось це яскраво демонструє, що задумане таки вдалося здійснити. Сподіваюся, кожен з них отримав позитивні емоції і дізнався для себе щось нове про рідне місто» – ділиться враженнями організатор квесту Наталя Веляник

Враженнями від проходження квесту поділився 10-класник Тарас Радченко: «Організатори відповідально віднеслися до створення квесту. Маршрут був насиченим та цікавим. В ньому найважче було, не так завдання, як маршрут, дівчата в моїй команді не могли бігти і мені доводилося нести їх на руках. Цей квест виховав в мене команду працю, бо тут не буде одного переможця, тут є вся команда переможець. Велике ДЯКУЮ передаю організаторам, за дуже класно проведений час».

1

В планах організаторів проводити квест не лише для туристів, а й для містян.

«З погляду команди організаторів, ми намагалися зробити все на хорошому рівні. Вперше втілюємо в життя такий проект, надалі будемо враховувати зауваги, щоб вдосконалювати і себе, і організацію таких заходів. Оскільки і в місцевих жителів виникло бажання взяти участь у квесті, вже подумували і над тим, щоб робити такі заходи не лише для туристів і гостей міста, а зробити щорічне змагання між командами острожан, до прикладу. Але поки це лише ідеї, для реалізації потрібен час, команда і кошти» – зауважує Наталя Веляник.

У середу, 26 квітня, в Острозі відбудуться ще один квест «Великі перегони по-острозьки». Взяти участь у змаганні можуть усі бажаючі.

1




 

ФОТО: Максим Бурда

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024