Готуємося до осіннього сезону: що потрібно мати жінкам у гардеробі

14 Серпня 2020, 09:22
4991

Літо добігає кінця, але це не привід для смутку. Якщо осінь у вас асоціюється з дощами, сірим небом і меланхолією, саме час внести в цю похмуру плеяду яскравих барв. Найлегше зробити це за допомогою одягу, адже вбиратися в чорно-коричневу гаму з настанням вересня зовсім не обов’язково.

Одягайтеся в ті кольори, в яких відчуваєте себе комфортно й гармонійно. З чого ж повинен складатися осінній гардероб у першу чергу? Розглянемо базові речі для повсякденного носіння. Дещо з них у вас напевно вже є.

Пальто, тренч, пуховик, оверсайзний плащ

Почнемо з верхнього одягу — запоруки успішної осені. Сьогодні в тренді зручність і індивідуальність. Оборки, рукава-ліхтарики та надмірності в декорі пішли в минуле століття. Гарне пальто улюбленого кольору залишиться з вами надовго й буде актуальним не один сезон. Для дощової погоди не завадять яскравий тренч з водовідштовхувальним просоченням, легкий приталений пуховик або модний плащ оверсайз. Безпрограшний варіант — шкіряна куртка, яка вдало поєднується буквально з будь-яким одягом.

Комфортне осіннє взуття

Або не зовсім комфортне, якщо вам доведеться ненадовго виходити у світ і потрібно покрасуватися. Класика жанру — туфлі-човники й високі чоботи. Зараз в моді ботфорти й, повірте, якщо ви не станете одягати під них колготки в сітку, вони будуть матимуть чудовий вигляд, і ніякі забобони не зіпсують образ. Віддати ж честь зручності можна за допомогою кросівок, кед і різноманітних черевиків (на тракторній підошві, тімберленди, оксфорди або лофери).


 

Гарні шкарпетки — хіт сезону!

Низькі, високі, декоровані, строкаті, візерункові або мереживні — усі вони можуть стати не лише зручним предметом гардероба, а й центральним елементом осіннього образу. Адже носити шкарпетки з туфлями — більше не моветон, а тренд. Не кажучи про те, що з ними елементарно тепліше та затишніше, ніж без них, у прохолодну пору.

Білі пасуватимуть до будь-якого взуття, починаючи з кедів і закінчуючи елегантними каблуками. Мати виграшний вигляд буде червоне, чорне та сіре взуття. Нейлон і мережива чудово доповнять човники та зроблять образ ще більш романтичним. Шкарпетки з люрексу підійдуть для свята, а популярні кольорові принти — для однотонного взуття, оскільки в будь-якому образі важлива помірність яскравих акцентів. Щоб не витрачати час на походи по магазинах, можна поглянути на найрізноманітніші моделі в каталозі EVA.UA і одразу сформувати в уяві кілька цікавих комбінацій.


 

Штани, джинси або спідниці — на ваш смак

Обтягувальні моделі щільно вкоренилися в стрит-стайл, але якщо ви бажаєте спробувати щось новеньке, зверніть увагу на модний нині широкий фасон: кюлоти, кльош, банани, класичні дудочки та прості джинси із завищеною талією. Зверху одягайте щось приталене, а на пояс — широкий ремінь з великою пряжкою, щоб не здаватися повнішою, ніж ви є.

Спідниця-олівець чудово підкреслює фігуру та поєднується з величезною кількістю речей. Плісована спідниця, у свою чергу, дає змогу побудувати практично будь-який образ. Для романтичного настрою і прогулянки вибирайте футболку з яскравим принтом, а для ділового стилю — сорочку. З верхнього одягу можете взяти шкіряну або джинсову куртку, пальто або тренч залежно від погоди, вашої фантазії і смаку.

Правильний светр для ідеальної осені

А ще світшот, худі, джемпер... Восени приємно загорнутися в теплий та м’який одяг, тому мати в гардеробі що-небудь з перерахованого просто необхідно. Як базовий светр можете розглянути модель з V-подібним вирізом, спущеною проймою і подовженим напівприлеглим фасоном. Такий варіант можна поєднувати з чим завгодно, як і простий джемпер з круглим вирізом.

Універсальна сукня на всі часи

Напівприлеписте плаття-футляр з довгим рукавом і до колін або нижче — нетлінна класика на всі випадки життя. Різноманітність матеріалів дає змогу вибрати варіант як для теплої, так і для прохолодної осені.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024